Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove linije

Croatia Airlines uvodi letove u Prag, Milano, Lisabon i Sankt Peterburg

Croatia Airlines
Foto: Borna Filić/PIXSELL
02.03.2016.
u 17:30

Zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno će povezivati hrvatski i češki glavni grad četiri puta na tjedan

Croatia Airlines u ljetnom redu letenja koji počinje 27. ožujka, uvodi izravne linije iz Zagreba u Prag, Milano, Lisabon i Sankt Peterburg, priopćila je danas hrvatska aviokompanija.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa od 20. svibnja počinju izravno povezivati Zagreb i Lisabon, triput tjedno - ponedjeljkom, srijedom i petkom. Povratne zrakoplovne karte za letove između hrvatske prijestolnice i najzapadnijega glavnog grada kontinentalne Europe dostupne su po promotivnim cijenama već od 199 eura.  

Istoga dana, 20. svibnja, uvode se izravni međunarodni letovi i na liniji Zagreb - Milano na kojoj će se letjeti utorkom, petkom i nedjeljom. Putnicima koji žele posjetiti jedno od europskih modnih središta na raspolaganju su povratne zrakoplovne karte već od 129 eura. 

Od 21. svibnja izravnim letovima počinju se povezivati Zagreb i Prag. Zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno će povezivati hrvatski i češki glavni grad četiri puta na tjedan - utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, a povratne zrakoplovne karte mogu se kupiti već od 129 eura.

Novost su i izravni međunarodni letovi između Zagreba i Sankt Peterburga. Letovi su planirani od 2. lipnja i to četvrtkom i nedjeljom, a povratne zrakoplovne karte dostupne su od 199 eura.  

Putnicima iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule i Osijeka povratne zrakoplovne karte za Prag i Milano dostupne su od 159 eura, a za letove u Lisabon i Sankt Peterburg od 229 eura. Leti se preko Zagreba. 

Širenje europske mreže odredišta omogućeno je uspješnim završetkom programa restrukturiranja Croatia Airlinesa u 2015. godini, čime je prestala obveza poslovanja sa smanjenim tržišnim kapacitetom, kaže se u priopćenju.  

Dodaje se kako će Croatia Airlines tijekom ovogodišnje sezone u redovitom međunarodnom prometu izravno povezivati Hrvatsku s 34 odredišta u 20 europskih država, a u suradnji s partnerima iz udruge Star Alliance i s cijelim svijetom.

>> Dok Hrvatska još istražuje mogućnosti, Srbija već u pripremi izravne linije za Ameriku

>> Zrakoplov Croatia Airlinesa na letu iz Zagreba za Bruxelles preventivno sletio u Muenchen

Komentara 3

MN
mate.no
18:53 02.03.2016.

Ubacite neki Oslo-Zagreb! Ima Hrvata i dosta nasih u Skandinaviji!

SA
samoborka
07:54 03.03.2016.

Aleluja! Do sada je Croatia Airlines imala linije samo prema balkanskim prcvarnicama.

MP
mpavlet
09:26 03.03.2016.

Kad ce konacno CA opet uvesti direktnu liniju za Moskvu. Sada Aeroflot ima monopol na toj liniji i cijena karte nije ispod 350 €. Bilo bi dobro uvesti malo konkurencije, barem u ljetnom periodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije