Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAČINI

Crni papar umiruje kožu, cimet uklanja celutit, a bosiljak tamne mrlje s lica – saznajte kako!

začini
Foto: Shutterstock
19.02.2016.
u 11:03

Upoznajte začine, ne samo kao dodatke jelu, već i kao ljekovite biljke te proizvode za našu kožu i lice.

Crni papar, đumbir, cimet, kumin, bosiljak... ove su samo neke od biljki koje, osim što su odlični začini, čudesno djeluju i u službi ljepote. Jeste li znali da upravo crnim paprom možete umiriti kožu? Đumbir je odličan za obnovu stanica kože, cimet uklanja celulit, a bosiljak miče tamne mrlje s lica.

Osim što daju posebni notu svim jelima, začini ponekad mogu biti i pravi saveznik ljepote, ukoliko znate iskoristiti svu njihovu moć.

Upoznajte začine, ne samo kao dodatke jelu, već i kao ljekovite biljke te proizvode za našu kožu i lice. Ne propustite knjižicu „Začini: Riznica okusa, zdravlja i ljepote“, u kojoj su, do sad malo poznate, prednosti omiljenih, ali i manje poznatih začina predstavljene na krajnje praktičan način. Uz razne tips&triks te recepte otkrit će čitateljima da su začini puno više od dodataka jelu. Saznajte kako se začini mogu koristiti u službi zdravlja, ljepote, u svakodnevnom životu, i dakako neizbježno, i na tanjuru.

Donosimo vam prirodne recepte za gotovo sve boljke, naputke za pripremu kozmetičkih pripravaka te, dakako, neizostavne recepte za slasna jela s idealnom kombinacijom začina.

Ne propustite puno korisnih savjeta, ideja i recepata na čak 112 stranica u knjižici koja će vas zasigurno naučiti nešto novo, a mi smo sigurni da ćete naučeno hrabro i uspješno primijeniti. Svoj primjerak potražite sutra na kiosku za samo 29,90kn.

Foto: VLm

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije