Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jailhouse Rock

Coroni prijeti sedam godina zatvora

Corona
31.10.2009.
u 14:47

Naime Fabrizija očekuje nastavak suđenja u aferi Vallettopoli od prije dvije godine. Frank Di Maio milanski državni tužitelj zatražio je za Fabrizia kaznu od čak sedam godina zatvora.

Fabrizio Corona, bivši suprug silikonske ljepotice Nine Morić, mogao bi jako dugo zaglaviti "iza brave"

Naime, Fabrizija očekuje nastavak suđenja u aferi Vallettopoli od prije dvije godine. Frank Di Maio, milanski državni tužitelj, zatražio je za Fabrizija kaznu od čak sedam godina zatvora.

Njegove ucjene s paparazzo fotografijama tužitelj je stavio u rang s čistim mafijaškim ucjenama sudeći po negativnom publicitetu koji prati suđenje, Fabriziju se crno piše.

Corona, koji je na sud došao u pratnji elegantne i ne pretjerano izoperirane Belen Rodriguez, poručio je da je žrtva talijanskog pravosuđa.

S obzirom na reputaciju, ali i dokaze kojima raspolaže tužiteljstvo, bivši suprug Nine Morić vjerojatno samo pred medijima "hladnokrvno glumi žrtvu"  

Prema informacijama koje su procurile iz njegovog okruženja, Corona je u ozbiljnom strahu da bi sljedećih sedam godina mogao provesti daleko od svijeta glam,ura i ljepotica u kojem je napravio brojne kriminalne radnje.

Komentara 3

KA
KafanaNemir
09:03 01.11.2009.

Mogao bi u zatvoru napisati memoare: Kako sam sodomizirao svoju balkansku prileznicu. Zaradio bi novaca da moze platiti dugove, Nina bi nasla razlog da se vrati u Italiju i sudi s njim oko prava, Gotovcevi bi odmah snimili filmsku verziju,, a hrvatske novine bi imale temu koju bi mogle razvlaciti godinama.

RE
rezonancija
11:07 01.11.2009.

Tu malu moricku sam imao priliku upoznati dok je bila jos mlada...i to je bila najbeskrupoloznija klinka koju sam ikada sreo ionda sam si pomislio...e pa ova ce hodati preko leseva do se domogne onoga sto hoce...otac joj je dobar i normalan covjek...i gle cuda ona nasla iste gore list ovoga narko-dilera i ucjenjivaca..

IB
Ivana Brkić Ćubela
07:10 02.11.2009.

Nije trebala juriti po Italiji i naici na ovakve ...brate mili pola Beograda ovakvih ma bas repicem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije