Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sin dobio ime Kai po glavnom liku iz igre Mortal Kombat koju Wayne obožava

Coleen Rooney izašla iz rodilišta 24 sata nakon poroda

wayne rooney
Foto: afp
1/6
03.11.2009.
u 15:03

Nogometaš Manchester Uniteda Wayne Rooney priznao je kako nije oka sklopio od uzbuđenja i jedva je dočekao da sina Kaija i suprugu dovede kući.

Samo 24 sata nakon što je rodila sina Kaija, Coleen Rooney napustila je rodilište u Liverpoolu. Dok je ponosni tata Wayne u nosiljci držao sina, novopečena mama užurbano je koračala ispred njih kao da izlazi iz kafića, a ne iz rodilišta.

Nogometaš Manchester Uniteda za sina je odabrao ime Kai jer se tako zove glavni protagonist igre Mortal Kombat koju Wayne obožava. Rooney je bio uz suprugu na porodu, a nakon što je vidio sina, cijelu večer nije od uzbuđenja oka sklopio.

– Jedva sam čekao da Kai i Collen dođu kući – uzbuđeno je izjavio Rooney.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije