Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Coco iz Ližnjana: Dođi po mene, čekam te

Coco
Foto: Privatni album
1/3
13.02.2014.
u 18:35

Maca krupnih očiju neće vas prihvatiti od prve, ali oko nje se vrijedi potruditi

Coco ima sedam mjeseci i provela ih je tražeći svoj dom. I premda je na sigurnom i ima sve što joj treba, od potjere ne odustaje.

Njezina batlerica kaže kako Coco nije laka dama. Neće vas od prve dočekati skačući od sreće. Oko nje se trebate potruditi i naoružati strpljenjem. Morat ćete je dobro hraniti, pričati joj i tepati. Kad se opusti, sve će vam vratiti s ljubavlju, pratit će vas u stopu i stalno će vam pričati što je tog dana radila. I nemojte odustati zato što je crna. Boja njezina krzna, bijeli čuperak i zelene krupne oči čine je posebnom.

Coco je trenutačno u Ližnjanu nedaleko od Pule, no ni to nije problem ako želite da ova krasna dama dođe u vaš dom. Nazovite na 092/1707171.

Ključne riječi

Komentara 1

GO
goapsi
19:22 19.02.2014.

maca ce se naviknuti odmah u novi dom .....ta osoba koja je usvoji nece zazaliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije