Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorila svoju tvrtku

Čisti po kućama potpuno gola, a u satu može zaraditi oko 800 kuna

Instagram
21.02.2020.
u 15:18

Čistit je naučila dok je radila kao sobarica u jednom hotelu. Iako se i dalje bavi čišćenjem, smislila je način kako da više zaradi.

Claire O'Connor, tridesetpetogodišnja majka troje, odlučila je pokrenuti novi posao nakon što nije bila zadovoljna svojom prijašnjom plaćom radeći kao sobarica u hotelu. Upute za njene klijente glase: "Neće biti nikakvih mutnih poslova. Nije dopušteno dodirivanje ni slikanje, a ne postoje ni 'dodaci'. Ja ću samo doći, obaviti posao i otići."

Pogledajte kolika je plaća radnika u trgovačkim centrima u Hrvatskoj:

Nakon što je dala otkaz na svom prijašnjem poslu, Claire je odlučila pokrenuti svoju tvrtku, Fantasy Clean, koja se bavi čišćenjem, ali na malo drugačiji način. Svoje čišćenje naplaćuje po satu, a cijene se kreću od 660 do 850 kuna. Cijena za čišćenje dok je potpuno gola je 850 kuna po satu, dok je samo toples 750 kuna, a čišćenje u kostimu ili donjem rublju je 660 kuna. Nakon što krene više zarađivati, planira proširiti svoj posao i zaposliti još žena i muškaraca.

Claire je rekla za The Sun: "Prvi susret je uvijek malo neugodan, ali to se sve mijenja kad bolje upoznam klijenta." Njen suprug Rob prvo je mislio da se šali kada mu je rekla ideju, ali sada je potpuno u redu s tim. Iako njen muž nema ništa protiv toga, javnost je imala podijeljene reakcije.

Jedan muškarac je komentirao: "Bar će dati starim muškarcima da gledaju nešto što će ih uzbuđivati", drugi se složio: "Uz to njena satnica je veća nego što bi prosječan doktor zaradio po satu. Želim joj svu sreću."

Drugi nisu bili oduševljeni njenom idejom. "Isto kao da prosjači. Što daje ples u krilu s usisavačem?" Jedan muškarac se složio: "Koliko nisko će neki ljudi pasti kako bi zaradili novac? Ovo je vrsta prostitucije. Zar ništa više nije sveto na ovom svijetu?" Dok je jedna žena komentirala kako bi se zakon trebao umiješati i zabraniti ovu 'odvratnu ideju'.

Znate li koliko muškaraca u Hrvatskoj svaki dan obavlja kućanske poslove? Saznajte u videu:

Ključne riječi

Komentara 2

TA
Tajkunkomunjara
20:02 21.02.2020.

Moja zena kaze da bi me zlatom platila samo da me gleda kako cistim obucen ,al to se zasad nece dogodit

BE
Bebena
17:40 22.02.2020.

Vala ce smislit reklamu da radi sa zahodskom školjkom na glavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije