Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neuspješne tehnike

Čistač, zombi ili drvena Marija? Dečke koji se ovako ljube izbjegavajte u širokom luku

ljubljenje
Foto: Thinkstock
30.11.2014.
u 17:47

Donosimo vam listu šest najgorih tehnika ljubljenja

Sve žene barem su se jednom susrele s muškarcima kojim ljubljenje naprosto nije jača strana. Donosimo vam listu šest najgorih tehnika ljubljenja prema pisanju portala yourtango.com

1. 'Čistač'

Noćna mora svake djevojke. Dok vas ljubi imate osjećaj da želi očistiti unutrašnjost vaših usta. Dok minute prolaze pitate se ljubi li vas ili traži skriveno blago.

2. 'Žvakaća guma'

Sigurno ste vidjeli par kojima su usta dok se ljube toliko otvorena da nalikuju sceni iz horror filma.

3. 'Drvena Marija'

Kad se počnete ljubiti, njegova usta se uopće ne miču, a jezik samo miruje tako da sve skupa djeluje kao da mu dajete 'usta na usta'.

4. Poljubac iz sažaljenja

Ove poljupce dijelite kad se osjećate loše zbog nečega ili želite da se vaš partner osjeća dobro iako vas uopće ne privlači. Samo se u filmovima ovakvi poljupci pretvaraju u strastvenu romansu.

5. 'Zombie'

Dok vas ljubi, čini vam se kao da je sav život izašao iz njega. Oči mu se povlače prema gore, a lice postaje opušteno i beživotno.

6. 'Zoolander'

Jeste li se ikad pitali kakav je osjećaj kad vas ljubi poznati maneken? Zbog Zoolandera ćete se osjećati kao da je vaša jedina svrha da on izgleda dobro dok se ljubi. Bi li uopće primijetio da vas nema? Vjerojatno ne.

>> U 10 sekundi ljubljenja parovi mogu razmijeniti do 80 milijuna bakterija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije