Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustva poznatog kuhara
Povratak na članak

Chef Filip Horvat: 'Kad je riječ o goveđem mesu, moj favorit za kuhanje je rep, jedini je problem što ima puno kosti'

U Theatriumu rep najprije skuhamo pa ga onda otkostimo i stisnemo u terinu. Nakon toga se može rezati u oblike kakve želimo. Odlučili smo da to budu duži komadi koje smo panirali panko mrvicama od slatkoga japanskog kruha i poslužili uz kremu od buče s čilijem, chutneyem od šljiva, bamijom i, naravno, umakom u kojem se kuhao rep

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.