Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki ugovor

Charlotte Free: Potpisavši ugovor s Maybellineom, ispunio mi se san

Srki_blog
Foto: Srđan Hebar
1/2
26.04.2012.
u 00:01

Mlada nada nije dugo na modnoj sceni, ali već joj ide sjajno. Nakon što je postala zaštitno lice američkog brenda Forever 21, u kratkom videouratku svima je otkrila da je nova ambasadorica kultnog kozmetičkog diva Maybellinea

Charlotte Free, koju ne možete tek tako lako zaboraviti zbog njezine ružičaste kose, osvojila je veliki ugovor koji će je lansirati u modnu orbitu. Mlada grunge-rokerica, koja je i zaštitno lice Forever 21, postala je "glasnogovornica" Maybellinea te je priznala kako joj je velika čast predstavljati taj kultni brend te da joj se ostvario san.

A kako bi cijelom svijetu otkrila tu top-tajnu, snimila je video s komičarom P'Triqueom u kojemu priznaje da je postala zaštitno lice američkog kozmetičkog brenda i da nikome ne smije to reći. A je li ikome otkrio tajnu, pogledajte sami. U filmiću se, između ostalih, pojavljuju i američka dizajnerica Betsey Johnson te njemački dizajner Markus Lupfer.

– Charlotte je nova generacija ljepotica. Njezina iznimna energija i nekonvencionalan modni stil čine je jedinstvenom. Spontana, samouvjerena i pomalo drska, ona je savršn primjer Maybellineove žene – rekao je Damien Bertrand, predsjednik Maybellinea New York.
    

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije