Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
it djevojka

Charlotte Casiraghi - ljubav prema visokoj modi naslijedila je od bake

charlotte casiraghi (1)
Pixsell
26.08.2012.
u 00:01

Unuka Grace Kelly od malih nogu skriva se od objektiva paparazza. No, s takvim genima i figurom modela, 26-godišnja Charlotte Casiraghi prava je modna princeza. Njezine omiljene haljine potpisuju Chanel i Gucci!

Charlotte Casiraghi, kćer monegaške princeze Caroline i unuka glumice Grace Kelly, prava je nasljednica obiteljske ljepote.

Odrasla na jugu Francuske, gdje je majka nju i dvojicu braće odvela nakon pogiblje oca, Charlotte se na radaru paparazza pojavljivala tek povremeno, a javnost je o njoj čitala u ponekad začuđujućim kontekstima - sa samo 16 godina proglašena je jednom od najpoželjnijih mladenki. Iako se veći dio života skrivala od kamera fotografa, prošle godine mlada Charlotte odlučila je istupiti sa stilom i to pozirajući za francuski Vogue, koji ju je, osim za naslovnicu, snimio i za čak 24 stranice editorijala.

S Cartier nakitom, Louboutin cipelama i odjećom s potpisom Chanela, Diora i Celine, Charlotte je doista izgledala kao prava plemkinja, iako za razliku od svoje majke ne nosi titulu princeze. Svoj trag u modnom svijetu Charlotte je ostavila i kroz kampanje za talijanski modni brend Gucci, koji joj je već godinama sponzor u njezinim jahačkim pothvatima.

“Charlotte je utjelovljenje ljepote i gracioznost jahačice i odlična je ambasadorica tog sporta”, izjavila je kreativna direktorica Guccija, Frida Giannini, na predstavljanju kampanje. Prekrasna Charlotte sve više truda ulaže kako bi pokazala svoju neovisnost od Monte Carla i svoje obitelji, što ju je i potaknulo na snimanje za Gucci.

“Oduvijek sam se odbijala vezati uz određeni brend ili proizvod, no kampanja za Gucci odaje počast 90 godina povijesti ove modne kuće i našoj strasti prema konjičkim sportovima. Nisam zaštitno lice nekog proizvoda niti kolekcije”, razjasnila je Charlotte, koja poput svoje bake i majke voli Gucci kreacije. Uz to je ljubiteljica Stelle McCartney i Chanela, čije kreacije često bira za službena okupljanja, a ova mlada fashionistica redovita je posjetiteljica modnih događanja u Francuskoj i Italiji.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije