Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jackie Kennedy

Chanelov kostim za Katie Holmes napravio je njezin prijatelj Armani

kennedy (1)
Foto: youtube
1/4
03.04.2011.
u 13:48

Katie Holmes kao Jackie Kennedy promijenila je čak 50 odjevnih kombinacija za potrebe mini serijala The Kennedys, koji se danas premijerno prikazuju na Historyju

Iako su kritičari već i prije nego što je povijesna miniserija The Kennedys emitirana na TV-u (premijera je, inače, danas na američkom History programu) sasjekli glumu Katie Holmes, koja tumači Jackie Kennedy, situacija je sasvim suprotna kada je riječ o modi.

Kostimi u kojima je dočarala izgled jedne od najvećih modnih ikona 20. stoljeća proglašeni su punim pogotkom. Katie je u četverodijelnom serijalu, koji je stajao više od 30 milijuna dolara, promijenila čak 50 raznih outfita, a svi su osmišljeni i sašiveni u 72 dana. To nije bi nimalo lak zadatak jer je trebalo vjerno dočarati haljine i odjevne kombinacije koje je legendarna prva dama nosila. Ništa nije prepušteno slučaju, pa su tako Katie i njezin suprug Tom Cruise zamolili svojeg bliskog prijatelja Giorgija Armanija da kreira odjeću za Katie. 

Armani je pristao, no, napravio je samo dva outfita - večernju haljinu, koju je Jackie Kennedy nosila na ingauraciji, te kultni rozi Chanelov kostimić koji je nosila na dan atentata. Zanima nas što o tome misli prvi čovjek Chanela i najzaposleniji čovjek u svijetu mode, Karl Lagerfeld?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije