Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odnosi

Četrdesetogodišnjaci najmanje zadovoljni seksualnim životom

krevet
Photos.com
23.11.2010.
u 14:56

Većina ispitanika priznala je da su naučili sve što treba kad je o seksu riječ, a pokazalo se da su žene samouvjerenije od muškaraca

Osobe u 40-ima najnezadovoljnije su svojim seksualnim životom, objavili su američki znanstvenici. Većina ispitanika priznala je da su naučili sve što treba kad je o seksu riječ, a pokazalo se da su žene samouvjerenije od muškaraca.

Oko 24 posto ispitanika u dobi od 45 do 65 godina priznalo je da su nezadovoljni seksualnim životom. U usporedbi s njima jednako nezadovoljstvo iskazalo je 12 posto ispitanica u dobi od 18 do 29 godina i 20 posto njih u dobi od 30 do 44 godine.

Oko 56 posto sredovječnih žena priznalo je da im se s godinama smanjio seksualni nagon, dok je to isto priznalo 46 posto muškaraca.

Oko 72 posto muških ispitanika starijih od 45 godina otkrilo je da mašta o seksu s osobom koja nije njihova partnerica, dok to isto radi 48 posto žena. Osim toga, muškarci u toj dobnoj skupini požalili su se da se njihova partnerica ne želi seksati jednako često kao i oni, dok isti problem muči tek 13 posto žena iz iste dobne skupine.

Ključne riječi

Komentara 17

BA
baš
16:07 23.11.2010.

Nije kriv seks već sve ono što prethodi seksu, strka, zbrka, besciljnost, bezvrijednost, nesigurnost. Seks je mljac.

FU
funta82
16:21 23.11.2010.

valjda su nezadovoljni ako su debeli...svi koji su debeli, nezadovoljni su vjerojatno sami sa sobom, a posebno ako je seks u pitanju.... ova lijepa teta na slici nije u tim godinama i mislim da je zadovoljna sa seksom, a brinee se o nečumu drugom...

MI
milton
17:48 23.11.2010.

Kako mi se može dignuti kad nemam što ni jesti. Tko može mislit na seks.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije