Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Često se kupate u bazenu ljeti? Frizer ima savjet kako zaštiti kosu

Shutterstock
13.07.2021.
u 09:28

Klor koji se nalazi u bazenu može isušiti kosu, ali i promijeniti boju kosi koja je tretirana izbjeljivačem, odnosno blajhom.

Njegovana kosa i ljeto nisu baš najbolji prijatelji. Morska sol i sunce mogu ju dosta isušiti, ali klor koji se nalazi u bazenu je definitivno najštetniji. Osim što može oštetiti kosu kod čestog kupanja, klor može promijeniti boju kosi koja je nedavno obojena, odnosno može je izblijediti.

To ne znači da ne možete potražiti osvježenje od vrućine u bazenu, već da trebate samo malo više paziti kosu, a poznati frizer otkrio je putem TikToka i kako se to radi.

Matt Newman savjetuje da prije svakog ulaska u bazen nanesete malo regeneratora po dužini. On će stvoriti zaštitni sloj i spriječiti da klor prodire duboko u kosu i samim time je ošteti.

Pogledajte video:

@mattloveshair

when ur in Palm Springs for a bachelorette weekend u MUST protect everyone’s hair in the pool 👊 #hairconditioner #healthyhair #haircaretips

♬ Nota Loca - Remix - Eklectico & NeonG & Jamby El Favo

Mit ili istina: Može li kosa zaista posijediti od stresa?

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije