Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit kolekcija

Carolina Herrera: Ženstvenost i elegancija u proljetnoj kolekciji

carolina herrera (1)
Arhiva VL
16.03.2013.
u 08:00

Carolina Herrera svojom proljetnom kolekcijom pokazala je što zna najbolje - otkriti romantičnu ženstvenost u svakoj od nas. Pastelne nijanse, opušteni krojevi i prozirni materijali činili su okosnicu ove elegantne kolekcije

Carolina Herrera isplela je savršeno romantičnu kolekciju pastelnih i bijelih haljina od svile, šifona i organza pamuka koje je nazvala ‘longuettes’. Čak su i suknje dužinom bile u maksi kategoriji - fluidne i lepršave doista su napravljene da svojim kretnjama zavedu klijentice, a kontrast im je činio samo tanki remen. Upravo su kontrasti bili temelj svih promišljenih detalja u kolekciji - bijela haljina ukrašena je crnom prugom preko torza, koja ‘grli’ struk i spušta se do poda postrance. Herrera je s proljetne revije u potpunosti izbacila hlače, osim nekoliko kratkih šorceva koji svojom širinom naizgled podsjećaju na minice, a spareni su sa lepršavim i prozračnim bluzama dugih rukava. Transparentnost je svakako činila bitan dio revije, a dizajnerica ju je čak uključila i u dizajn obuće. Nekoliko printeva koji su u kolekciji doista rijeti bili su u potpunosti apstraktni i asimetrični, poput poteza kistom pa nije iznenadio sako koji je sprijeda imao prugu, a na džepu nešto poput žute fleke. Žuta je, uz crnu i boju bjelokosti, činila jednu od rijetkih boja na reviji - pridružile su joj se tek pastelne nijanse zelene i plave, te poneki detalj narančaste i crvene. Herrerine igre dužinom pokazale su kako je ovo doista kolekcija za romantičnu obožavateljicu nježnih boja i opuštenih krojeva, a savršeno će se nositi tijekom vrućih dana.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije