Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Čarolija i šarm novih premium čokolada Bajadera i Griotte zasladit će vam ove blagdane!

Bajadera i Griotte
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
15.11.2016.
u 11:21

Kraš je svoju čokoladnu ponudu obogatio novim punjenim premium čokoladama Bajadera i Griotte. Vrhunska čokolada i najpoznatije Kraševe praline spojene su u nove Kraševe poslastice neodoljivog okusa, a dizajn proizvoda prati prepoznatljivost Kraševih brendova Bajadera i Griotte. Nove čokolade na tržište izlaze kao dio blagdanske ponude i predstavljaju idealan poklon, ali istovremeno su namijenjene posebnim čokoladnim trenucima uživanja. Novim okusima Kraš je oduševio svoje vjerne potrošače i osvojio srca novih.

Čarobna Bajadera najpoznatija je pralina na hrvatskom tržištu, a već je godinama jedan od najomiljenijih slatkih proizvoda u regiji. Spojena s vrhunskom čokoladom čini savršeni čokoladni užitak. Božanstveni kremasti okus i fina topivost Bajadere rezultat su originalne, zaštićene Kraševe recepture i posebnog načina izrade. Krašev poznati desert u sebi sjedinjuje srednjoeuropsko umijeće u pripravi slastica i orijentalnu raskoš okusa. Bajaderin fini nugat obogaćen je bademom, što kraljici deserata daje jedinstven i prepoznatljiv okus.

Vrhunski Krašev desert Griotte zavest će vas jedinstvenom i očaravajući opojnom kombinacijom okusa i mirisa. Ispod tankog plašta slasne, tamne čokolade vrhunske kvalitete skriva se sočna mediteranska višnja uronjena u aromatični liker oplemenjen prirodnim sokom višnje. Proizvedene po izvornoj recepturi staroj gotovo 90 godina, Griotte u sebi skrivaju šarm i zavodljivost kojoj je nemoguće odoljeti. Za neponovljive, slatke trenutke užitka, vrhunska čokolada harmonično je sjedinjena sa sočnim punjenjem neponovljivih Griotta u nezaboravnom premium desertu.

Ovih blagdana, razveselite sebe i svoje najmilije božanstvenim novim Bajadera i Griotte čokoladama!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?