Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Čarolija broja 8

Domaći brend koji je osvojio Pariz
16. svibnja 2018. u 15:35 819 prikaza
CROATA ''8''
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/11

Inspiriran simbolikom broja 8, Croata dizajnerski studio lansirao je novu ediciju svoje kolekcije rubaca CROATA ''8'' koju je predstavio na ulicama Pariza.

Edicija uključuje osam svilenih marama istog dezena dostupnih u osam različitih kolora što znači samo jedno – vaša nova omiljena marama jedna je od samo osam istih na cijelom svijetu.

CROATA ''8'' | Autor : Promo Foto: Promo

Brojka osam ima neobična i zanimljiva matematička svojstva te simboliku koja uključuje savršenstvo te, posebno u istočnim kulturama, bogatstvo, vječnost, uspjeh, sreću. Jeste li znali da samo osam tijela Sunčeve orbite našeg solarnog sustava smatrano planetima? Jeste li primijetili, ako polegnete osmicu, da ste napisali znak za beskonačnost, a uspravite li je – napisali ste ne samo naziv nove edicije Croata svilenih marama nego i atomski broj kisika koji čini život?

''Osmicu'' ne može imati svatko. Osam ih je na cijelome svijetu napravljenih od najfinije svile i ručno obrubljenih. Namijenjene su ženama koje modnim dodatkom žele istaknuti svoju osobnost.

Stvorena da uveliča svaki trenutak, ''osmica'' je simbol novog početka, drag predmet koji će se nasljeđivati generacijama.

CROATA ''8'' | Autor : Promo Foto: Promo

Celebrity
ZVIJEZDE
Najpoznatiji slučajevi osiguranja celebrityja – od dlaka na prsima do cijelog tijela

A1 izdvaja za Vas