Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 42. godini

Carla Bruni-Sarkozy postala baka

carla bruni
13.01.2010.
u 19:54

Prva dama Francuske, poput svog supruga Nicolasa Sarkozyja, oduševljena je rođenjem svojega prvog unuka, dječaka kojeg je na svijet donijela 23-godišnja supruga Sarkozyjeva mlađeg sina Jeana.

- Oduševljena sam i jako sretna - izjavila je Carla Bruni-Sarkozy koja je u 42. godini postala baka. Naime, 23-godišnjem sinu Jeanu francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja jednako mlađahna supruga Jessica rodila je dječaka kojem su, tvrde bliski izvori, roditelji dali vrlo neobično ime.

Jean Sarkozy mlađi je Nicolasov sin kojeg je dobio u drugom braku s Marie-Dominique Culioli. Jeanovo vjenčanje s bogatom nasljednicom obitelji Sebaoun-Darty i velikom ljubavi iz djetinjstva dogodilo se prošle godine.

Ključne riječi

Komentara 4

DR
dreamteam
20:45 13.01.2010.

Dobra bakica nema se sto reci.

UM
umag
08:13 14.01.2010.

nevjerojatnu logiku imate, ako je sin od francuskog predsjednika postao dijed a carla nema nikakve rodbinske niti krvne veze sa tim malim kako ste zaključili da je ona postala baka, matereti

BO
bomba
08:27 14.01.2010.

umag To se kaže falična baka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije