Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni ormar

Carine Roitfeld odala počast V. Sassoonu, "izumitelju" bob-frizure

carine roitfeld
Foto: V Magazine
1/3
10.07.2012.
u 00:01

Iako neumorno radi na novoj "modnoj bibliji", modna "freelancerica" pronašla je malo vremena i stilizirala tri naslovnice za novo izdanje časopisa V, a koja vam je najbolja, prosudite sami

I dok svi željno iščekujemo prvi časopis pod modno-uredničkom palicom Carine Roitfeld – CR Fashion Book (kruže nagađanja da će prva naslovnica pripasti Amerikanki Kate Upton najpoznatijoj po editorijalima za Sports Illustrated, koji bi trebao izaći u rujnu), modna "freelancerica" odlučila se malo odmoriti od rada na svojoj modnoj knjizi. Tako je prihvatila poziv časopisa V da stilizira tri naslovnice za izdanje Youthquake koje je snimio Sebastian Faena. A rezultat je vrlo zanimljiv.

Na prvoj naslovnici modne snage udružile su pjevačice Sky Ferreira, Grimes i Charli XCX, odjevene od glave do pete u Givenchy, no Carine ne bi bila Carine kad im ne bi dodala jedan poseban "modni dodatak" – bijele miševe.

Manekenke Stef van der Laan, Daniela Braga i Kati Nescher na drugoj naslovnici nose predimenzionirane dvobojne kapute modne kuće Comes de Garçons iz jesenske kolekcije za 2012., a na trećoj modeli Kati Nescher, Ava Smith i Thairine Garcia odali su počast strogim bob-frizurama i Vidalu Sassoonu, slavnom frizeru koji je zaslužan za tu najpopularniju frizuru iz šezdesetih godina prošlog stoljeća. Koja se naslovnica vama najviše sviđa?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije