Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nježnost prije svega

Čak i nakon seksa za jednu noć žene žele šaputanje na jastuku

seks
14.10.2010.
u 17:39

Većina žena jutro poslije čezne za zagrljajem i izrazima topline, a većina pripadnika jačeg spola radije bira cigaretu, doručak, neki napitak i sl.

Svaka žena koja je netom nakon vođenja ljubavi osjetila hladnoću s druge strane postelje - usprkos strasti koja je ondje prštala još koji trenutak ranije - može se tješiti spoznajom da nije jedina i da je ta hladnoća znanstveno utemeljena. Naime, dok žene čeznu za zagrljajem i šaputanjem na jastuku, čak i onda kad je u pitanju seks za jednu noć, muškarci pak ginu za cigaretom, hranom ili čašicom nečega, pokazalo je istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sex Research.

- U dugoj vezi ili onoj kratkoga daha žene trebaju intimnost, osjećaj da nakon seksa mogu izraziti emocije - komentirala je psihologinja Susan Hughes. Kad su u pitanju afere za jednu noć, žene upravo u tim najintimnijim trenucima već preispituju ponašanje svoga “slučajnog” partnera: je li u dovoljno vrijedan da o njemu razmisle na ozbiljniji način. Pokaže li razumijevanje za potrebu partnerice za “gugutanjem”, mnoge od tih afera imaju šanse pretvoriti se u nešto konkretnije. Dakako, ako muškarac prethodno ne zalupi vratima za sobom. (rr/vlm)

Ključne riječi

Komentara 10

LA
lacković
18:20 14.10.2010.

ovo je garant napisala neka feministkinja; jadne i krhke žene i bezosjećajni muškarci. kad ih po zagrebu vidiš sa stavom ko-sam-što-sam-tražim-sponzora dođe ti da se izrigaš nad ovakvim člancima.

OB
-obrisani-
18:38 14.10.2010.

Postanite dio POWERPLAY MANAGER zajednice! Najbolji manager online, zasad ima hokej i nogomet, a u bliskoj budućnosti dolaze i mnogi drugi sportovi (tenis, formula 1, rukomet…)! Budite manager svoje nogometne ili hokej ekipe i u ovoj dinamičnoj i uzbudljivoj igri pobjedite ostale managere! Registracija: http://www.powerplaymanager.com/r21184

OB
-obrisani-
18:09 14.10.2010.

Je je , to je istraživanje - ma to mi je sve nekako šablonski - ženski blok >< muški blok . Šaputanje je dio nečega što postoji , traje - ako se trajanje prekida , šaputanja nema - s jedne ili druge strane ...bolje bi bilo reći da je šaputanje produžetak - nastavak seksa i da je spoj dvoje potpuniji ako stignemo u završnicu sa šaputanjem na jastuku , ali to je čin za dva ...premda se može prihvatiti i kao činjenica da je za šaputanje spremnija žena ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije