Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Halo, mama!

Čak 39% žena svakodnevno se čuje sa svojim majkama

\'telefon\'
Arhiva VL
04.04.2011.
u 08:04

Stručnjaci smatraju da je za blizak odnos zaslužna i tehnologija jer se danas vrlo lako čavrlja telefonom...

Mama je mama, a razgovor s njom pomaže riješiti i najveći problem! Stoga nije čudno što čak 39% žena mlađih od 50 godina razgovara svakodnevno sa svojim majkama, pokazalo je novo istraživanje časopisa Saga Magazine povodom Majčina dana. Svaka treća žena sa svojom majkom razgovara jednom ili dva puta tjedno, a mnoge majku zovu kadgod zatrebaju savjet ili potporu.

Stručnjaci smatraju kako je za blizak odnos zaslužna i tehnologija jer se danas vrlo lako čavrlja telefonom, preko poruka ili e-mailom. No samo 14% kćeri svoju majku viđa svakodnevno, a svaka treća majku viđa jednom ili dva puta tjedno. Čak 33% ispitanica reklo je kako zbog udaljenosti ne mogu često viđati majku.

Ključne riječi

Komentara 4

PI
prava istina
09:54 04.04.2011.

Vrlo pozitivno i poželjno. Povezanost majke i djeteta, a posebno kčerke, je bitna i iz razloga da će svaka kčer zahvaljujući povezanosti s majkom prema svom djetetu biti osječajna, brižna i taktičnija (što je u današnje vrijeme vrlo bitno). No,, statistićki bi bilo dobro vidjeti odnos majke i sina. Najčešće majka pokušava prije napraviti kontakt sa sinom što je po prirodi tako jer muška djeca su nekako formalno otuđenija i \"samostalnija\" ali im glas majke ulijeva poštovanje i lagodan osjećaj. Stara uvjerenja su da je za oca sin ponos a kčer ljubav, pa samim time taj odnos majke sa kčerkom se svodi na svakodnevno baratanje sa životom i načinom kako ili preko koga da otac dozna da li je njegova \"ljubimica\" u redu i da li joj nedaj Bože nešto nedostaje. Ljepo je ovu statistiku pogledati.

LA
lacković
11:32 04.04.2011.

a 80 posto tih mama im se petlja u brak.

AS
astra24
12:58 04.04.2011.

Draga prava istina ti nemaš pojma, a bilo kćeri bilo sinovi koju svaki dan do pedesete zivkaju svoje mame skupa s nima nisu baš pri sebi. Kad budu počeli živjeti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije