Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljekovito bilje

Čaj protiv celulita i pripravak za mršavljenje na prirodnoj bazi

Ljekovito bilje
Foto: VL
05.07.2019.
u 16:50

Odaberite prirodne recepte u posebnom prilogu Ljekovito bilje

Kad kupujete hranu ili kozmetiku, koliko na vas utječe oznaka da preparat sadrži prirodne sastojke i biljke? Vjerujete li da su takvi preparati i proizvodi kvalitetniji i sigurniji ili se ne obazirete na sastav hrane koju unosite u organizam i preparata koje koristite za njegu i zdravlje?

Prirodno = sigurno?

Javnost već dugo polemizira o sigurnosti preparata koji sadrže umjetne supstancije, aditive i konzervanse te o njihovu dugoročnom učinku na zdravlje. Neovisno o vašem stavu o temi, dobro je znati da su vam na raspolaganju i druge opcije, čiju učinkovitost i sigurnost potvrđuje tradicija.

Ljekovito bilje za ljepotu i zdravlje

Sigurno imate baku, strinu ili tetu koja priprema vlastiti med, uvarke i preparate od bilja. Nekada su za mnoge situacije postojali domaći recepti u čijem su sastavu biljke koje možemo pronaći u prirodi. Sjetite se samo svenamjenskog lijeka naših starih – rakija iznutra i izvana liječi sve.

Kako do receptura?

Ako se i odlučite za prirodniju opciju prehrane i brige o zdravlju, provjerene recepte nije uvijek tako lako pronaći.

Zato vam ovu nedjelju Večernji list poklanja Ljekovito bilje – posebni prilog u kojem ćete pronaći korisne recepte koji mogu pronaći mjesto u svakom kućanstvu.

Budite lijepi i siti

U prilogu možete pročitati kojim se biljkama riješiti celulita, a koje pomažu pri mršavljenju. Doznajte kako ćete izliječiti opekline od sunca te sigurno doskočiti bilo kojoj svakodnevnoj nezgodi.

Želite li obogatiti svoju prehranu zdravim i hranjivim jelima, u prilogu vas čekaju recepti za sladoled od kamilice, "ratni" sirup od šipka, popečke od bazge i mnogi drugi recepti.

Potražite ove nedjelje svoj besplatni primjerak Ljekovitog bilja na kioscima i otkrijte čudesnu moć gaveza, gloga, kadulje, kamilice, koprive i drugog bilja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije