Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sviđa li vam se?

U čast preminule kraljice otac sina želi nazvati 'Royal', no drugi ga odgovaraju: "Zvuči previše šminkerski"

Shuttershock
21.09.2022.
u 14:30

Definitivno ne želim opteretiti dijete nečim što će mrziti, ali poznam par ljudi s jedinstvenim imenima i to im daje neku 'težinu', piše budući otac.

Mnogi će, posebno u Britaniji, još dugo tugovati za kraljicom pa je jedan ljubitelj monarhije odlučio svoje još nerođeno dijete nazvati u čast Elizabete II. 

Na Redditu je tako napisao da razmišlja o tome da sina nazove Royal, no korisnici su mu poručili da je ime 'previše šminkersko'.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka

1/5

Budući je tata u svom postu otkrio i da se nije tek tako sjetio tog imena, već mu se i pradjed također zvao Royal, pa osim što je u čast najdugovječnije britanske vladarice, ime za njega ima još veće sentimentalno značenje.

- Moja supruga nije sigurna, ali razmišlja o tome - napisao je.

"Ali me brine zvuči li previše šminkerski, kao da djetetu date ime Lexus ili Rich..."

"Definitivno ne želim opteretiti dijete nečim što će mrziti, ali poznam par ljudi s jedinstvenim imenima i to im daje neku 'težinu'"

Ipak, mnogi su korisnici Reddita pokušali odvratiti oca od te ideje, a neki su rekli da im zvuči kao da je pripadnik' Kardashian klana'.

- Podsjeća me na ime koje bi neka od Kardashian sestara dala djetetu - napisao je jedan.

- Ili zvuči kao da pokušavate biti dio kraljevske obitelji - dodao je drugi, no bilo je i onih kojime se ime Royal svidjelo, a dodaju i da ga, ako mu se ne bude sviđalo, uvijek sam može promijeniti kad odraste.

- Nikad nisam čula da se netko zove Royal, ali mi se sviđa. Zapravo, bolje mi je Royalty za djevojčicu - napisala je jedna žena.

Kako uštedjeti struju i vodu pri pranju rublja?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije