Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Brodu MSC Seaview dodijeljeno ime na raskošnoj svečanosti u povijesnoj luci Genovi

MSC Seaview
Foto: Credit Lodovico Colli di Felizzano
1/34
11.06.2018.
u 09:27

Vrhunac večeri bila je svečanost rezanja vrpce i razbijanje boce šampanjca o trup broda koju je i ovaj put kao kuma uveličala Sophia Loren, čime je završila ceremonija imenovanja 15. broda u floti MSC Cruises-a.

Najnoviji član rastuće flote MSC Cruises-a MSC Seaview jučer je kršten u pravom MSC-ovom stilu uz nazočnost zvijezda, VIP gostiju, poslovnih partnera, predstavnika medija te top menadžmenta MSC Cruises-a i povezanih kompanija MSC grupe. Gianluigi Aponte, osnivač i izvršni predsjednik MSC grupe te ujedno i vlasnik broda sudjelovao je u svečanosti zajedno s ostalim članovima Aponte i Aponte-Vago obitelji.

MSC Cruises, najveća svjetska kompanija za kružna putovanja u privatnom vlasništvu i lider na tržištima Europe i Južne Amerike, poznat je kao izvrstan domaćin i organizator proslava krštenja za svaki novi brod, pa tako i ovo nije bila iznimka uz brojne zvijezde, zabavu uživo, govore, vatromet i gala večeru u kombinaciji s važnim pomorskim tradicijama koje su od iznimne važnosti MSC Cruises-u kao obiteljskoj kompaniji s dugogodišnjom pomorskom baštinom.

Foto: CREDIT Ivan Sarfatti

Program krštenja vodila je zvijezda talijanske televizije Michelle Hunziker koja je na pozornici pozdravila „oca talijanskog bluesa“ Zucchera Fornaciarija. TV zvijezda Lorella Cuccarini bila je u središtu posebnog trenutka na pozornici, a talijanski dječji zbor Piccolo Coro Dell'Antoniano nastupila je u ulozi UNICEF-ovih ambasadora kako bi naglasili ovo važno partnerstvo koje nastoji poboljšati živote djece i njihovih obitelji u zemljama u razvoju koje su pogođene krizom. Na pozornicu se popeo i mladi talentirani Matteo Bocelli, sin svjetski poznatog tenora Andree Bocellija koji je pjevao na krštenju broda MSC Seaside, sestrinskog broda MSC Seaview, na svečanosti u Miamiju prošlog prosinca. Matteo Bocelli pjevao je tijekom parade časnika, važne tradicije u čast brodske posade.

Vrhunac večeri bila je svečanost rezanja vrpce i razbijanje boce šampanjca o trup broda koju je i ovaj put kao kuma uveličala Sophia Loren, čime je završila ceremonija imenovanja 15. broda u floti MSC Cruises-a. Gospođa Loren je praktički dio obitelji MSC Cruises te svakom krštenju donosi dašak hollywoodskog glamura i stila.

Foto: CREDIT Ivan Sarfatti

Svečanosti je nazočio i Ramon Freixa, španjolski chef i vlasnik dvije Michelinove zvjezdice koji je proširio partnerstvo s MSC Cruises-om i otvorio svoj prvi restoran na moru na brodu MSC Seaview. Panazijski chef Roy Yamaguchi prisustvovao je svojem drugom krštenju zajedno s drugim zvijezdama poput španjolskog modela i glumca Jona Kortajarene, brazilske voditeljice i glumice Giovanne Ewbank i francuske televizijske zvijezde Ariane Brodier.

Prilikom osmišljavanja ovog broda, vizija je bila stvoriti nešto uistinu jedinstveno što će gostima omogućiti uživanje u Sredozemnom moru. Brod je dizajniran kako bi pojačao doživljaj plovidbe na otvorenom moru uz toplinu sunca, namijenjen je krstarenjima u toplijoj klimi i stvaranju posebne veze između gostiju i mora.

Većina brodova za kružna putovanja planirana su i projektirana kako bi ponudila zabavu, gastronomiju i druge doživljaje unutar broda, dok je MSC Seaview dizajniran kako bi goste izmamio izvan broda na otvorene palube i šetnice. Uz najviši omjer vanjskih prostora u usporedbi s bilo kojim drugim brodom MSC Cruises-a, svaki element broda omogućuje gostu uživanje u otvorenom, u svakom dijelu života na brodu, od kabina i apartmana s terasama i balkonima, objedovanja u pravom mediteranskom stilu „al fresco“ do vanjskih prostora za fitness i luksuznih spa sjenica.

Foto: CREDIT Ivan Sarfatti

MSC Seaview 15. je član flote MSC Cruises-a i treći novoizgrađeni brod u svega 12 mjeseci u sklopu investicijskog plana kompanije vrijednog 10,5 milijardi eura.

MSC Seaview je svoje inauguralno putovanje iz Genove započeo 10.06. nudeći čak šest ukrcajnih luka u zapadnom Mediteranu uključujući popularne luke Genovu, Marseille i Barcelonu kao i ostale tražene mediteranske destinacije poput Napulja, Messine na Siciliji te Vallette na Malti.

Više informacija potražite ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije