Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda za sve

Brendovi predstavljaju modele namijenjene ženama svih dobi i oblika

moda za sve
Foto: Press foto
1/2
26.03.2014.
u 13:45

Subotu rezervirajte za modu u jednom dosad neviđenom, atraktivnom, ugodnom, toplom i šarmantnom kontekstu!

„Moda za sve“ naziv je modne revije koja će se ove subote, 29.03. s početkom u 18 sati održati u Zapadnom trgovačkom centru Rijeka.

Naziv revije objedinjuje modne kombinacije koje će predstaviti brendovi iz Centra, a koje su namijenjene ženama svih dobnih skupina.

Neobična modna revija okupit će ovom prigodom ljude različitih profila koji će se po prvi puta naći na modnoj pisti.

Tako će reviju sa sportskim predznakom nositi nogometašice ŽNK JackPot iz Rijeke. Bit će to prilika da se u gradu u kojem je nogomet vrlo aktualan pruži važnost i ženskim uzdanicama koje će samo za ovu priliku nogometni travnjak zamijeniti bijelom pistom. U ulogama manekena po prvi zasjat će i članovi Academia de Capoeira, JacobinaArte – capoeristi koji će također svojim prisutstvom poslati poruku – Sport je uvijek u modi.

Modnu reviju će nositi stvarne djevojke i žene, majke, sestre, prijateljice čak i bake!

Posebnost ovog modnog događanja je i posebno dizajnirana haljina samo za ovu prigodu, a dizajnerica Petra Perković koja se krije iza brenda Pepa design, inspiraciju je pronašla upravo u ZTC-u kao i u regiji. Po čemu je haljina posebna i kako izgleda svi posjetitelji imat će prilike saznati u subotu kada će u njoj prošetati Nikolina Miletić, voditeljica, studentica Pravnog fakulteta te najljepša Hrvatica po izboru jednog nacionalnog tjednika.

Foto: Press foto

Hervis, Tom Tailor, Takko Fashion, S'oliver, Diadema, Yamamay, C&A, Deichmann, Shooster,MassShoes i Top Shop predstavit će najnovije kolekcije odjeće i obuće, u sportskim, casual, i svečanim varijantama dok će liniju nakita predstaviti Faro Dos.

Za makeup pobrinut će se vizažistice Iris/Douglas parfumerije dok je za frizure zaslužan tim profesionalaca Frizerskog salona Line Coiffure.

Moda i ljepota srodne su teme tako će svi prisutni saznati i sve trendove po pitanju makeup-a i kose za nadolazeću proljetno-ljetnu sezonu.

U pripremi su brojna iznenađenja i zanimljivi elementi jer je i moda upravo takva – nepredvidiva i uvijek zanimljiva. Modna priča u ZTC-u, priča je s porukom, namijenjena stvarnim ženama koje će svojim hrabrim koracima na modnoj pisti poslati poruku koje su vrijednosti uvijek u modi – sport, ljubav, osmijeh i pozitivan stav!

Subotu rezervirajte za modu u jednom dosad neviđenom, atraktivnom, ugodnom, toplom i šarmantnom kontekstu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije