Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ UZBUĐENJA

Brak uništava seksualni život, afere ga spašavaju?

seks
Thinkstock
26.08.2010.
u 16:03

Prije stupanja u brak parovi vode ljubav najmanje četiri puta tjedno, no nakon tri godine braka sretni su ako se to dogodi i jednom u sedam dana.

I službeno je potvrđeno – brak je loš za seksualni život, otkriveno je u studiji koju je provela internet stranica www.lovinglinks.co.uk. Prema anketi, prije stupanja u brak parovi vode ljubav najmanje četiri puta tjedno, no nakon tri godine braka sretni su ako se to dogodi i jednom u sedam dana.

Također je otkriveno kako šest od deset parova smatra kako im je bračni život uništio bilo kakvo uzbuđenje u seksu. Ne čudi da čak polovina oženjenih smatra kako im je odnos s partnerom više prijateljski nego ljubavnički.

- Nažalost, iako možete biti ludo zaljubljeni u nekoga i željeti provesti ostatak života s tom osobom, moguće je željeti više od te veze. Parner vam može biti podrška, zabavan, inteligentan i dobar, no ako nema inicijative u spavaćoj sobi ili ne ispunjava vaša očekivanja, seksualni život mogao bi biti itekakav izvor frustracija - izjavio je glasnogovornik portala te dodao kako "upravo u tim trenucima ljudi počnu tražiti i nalaziti izvanbračne afere".

Također je potvrdio kako prema njihovim istraživanjima malo izvanbračnih aktivnosti dugoročno učvršćuje brakove.

Anketa je pokazala kako čak 59 posto parova smatra da im se seksualni život pogoršao jer se jednostavno više ne trude jedni oko drugih. Trećini se, pak, njihovi partneri ne sviđaju kao na početku veze, a 43 posto ih tvrdi kako su se njihove bolje polovice previše zapustile. Gotovo 80 posto ispitanih više voli dobro se naspavati nego uložiti trud u spontani seks tijekom noći.

Ključne riječi

Komentara 33

BO
boston
16:09 26.08.2010.

Do ulaska u brak, sve su nasminkane, frizirane, sredene, uljudne. slatke i umiljate. Onda dode prva bracna noc. Onda prode medeni mjesec. I na posljetku, jedino su nasminkane, frizirane, sredene, uljudne, slatke i umiljate kad idu na posao.....

DO
downunder
16:38 26.08.2010.

A je.te kakva su došla vremena. Sve se okrenulo naopačke. Što je nekad bila sramota danas je normalno i poželjno. Nije ni čudo da se svijet nalazi u situaciji kakva je sada. Bojim se da će biti sve gore i gore. Što se tiče autora/ice članka siguran sam da se on/a ugodno osjeća kad shvati da ga muž / žena vara.

BO
boston
17:41 26.08.2010.

@ozenjeni muskarci Provjerite koliko vremena vase zene provedu dotjerujuci se za izlazak sa frendicama, kava, kino, posao... Usporedite koliko se vremena dotjeruju za vas, i intimne momente. Zene u braku brzo zaborave sto nas je privuklo njima, ali zato susjedi, kolege na poslu, i onaj u tramvaju sto stoji povise njenog dekoltea NE !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije