Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Božićna čarolija na Plitvičkim jezerima

Božićna čarolija na Plitvičkim jezerima
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
10.12.2015.
u 09:15

Postoje mjesta koja u nama bude najtoplije emocije, mjesta na koja pomislimo kad zabrinutost ili umor želimo preplaviti spontanim osjećajem bezbrižnosti, mjesta na kojima pronalazimo inspiraciju, unutarnju snagu i ljubav. To su mjesta prekrasnih boja, raznolikih mirisa, mjesta uz rijeke i jezera, uz duboku i zagonetnu tišinu šume, slapove koji  živopisnim zvukovima prenose mudrost iz dalekih vremena i udaljenih svjetova.

O takvoj čaroliji djedovi i bake pričaju unucima kad u njima žele probuditi oduševljenje, ona je vječna inspiracija umjetnicima u pronalaženju nadahnuća za svoj rad, ona je nešto što želimo dijeliti s onima koje najviše volimo, kojima najviše vjerujemo. Nacionalni park Plitvička jezera jedno je od mjesta koje u nama budi sve te osjećaje, mjesto koje je u milijunima ljudi iz čitavog svijeta oživilo svijest o tome da je čovjek neraskidivo povezan s prirodom, da je dio prirode, da istinsku sreću i smisao pronalazi samo kad je u prirodnom okruženju. 

Vodeći se tom idejom, Općina Plitvička jezera, Nacionalni park Plitvička jezera, Turistička zajednica općine Plitvička jezera i Večernji list ove godine organiziraju Božićnu čaroliju na Plitvičkim jezerima, uz svečani doček Nove 2016. godine. 

Božić, kao blagdan obitelji i Božićna čarolija kao čarolija obiteljskog zajedništva, međusobne harmonije i ljubavi, potaknuli su nas na darivanje, stoga darujemo poklon bonove za zimski dvodnevni aranžman u Hotelu Jezero za tri obitelji (svaka obitelj dvoje odraslih i dvoje djece), poklon bonove za ručak u restoranu Lička kuća za tri obitelji (svaka obitelj dvoje odraslih i dvoje djece). 

Bogata ponuda ovog aranžmana omogućuje i klizanje u natkrivenom klizalištu (besplatno uz kupon), a natkriven božićni sajam nudi zabavu svakodnevnim prigodnim programom u Korenici. Noćno skijanje i sanjkanje u naselju Mukinje (Nacionalni park Plitvička jezera), te doček Nove godine u grijanom šatoru u Korenici također su dio aranžmana.

Novogodišnji aranžman u hotelu Jezero uključuje boravak od večere/dočeka(četvrtak, 31. prosinca 2015. godine) do piknika (petak, 1. siječnja 2016. godine), svečanu Silvestarsku večeru – doček Nove godine (31. prosinca 2015. godine) uz glazbeni sastav „Status“, te bogati glazbeni program, zabavu i ples do jutra, piknik (petak 1. siječnja 2016. godine) – tradicionalni novogodišnji ručak na otvorenom uz zabavu, igre, program obilaska parka u pratnji vodiča, novogodišnju tombolu, skijanje i sanjkanje u zimskom centru Mukinje, animacija za djecu, boravišnu pristojbu i PDV. Cijena aranžmana je već od 1350 kn po osobi.

Želite prijaviti greške?