Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ocijenile žene

Borut Pahor jedan je od 10 najseksipilnijih političara u svijetu. Doznajte tko su ostali...

Borut Pahor
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
03.06.2016.
u 12:26

Najšarmantnijim muškarcem u svijetu proglašen je kanadski premijer Justin Trudeau, a drugi je švedski princ Carl Philip.

Slovenski predsjednik Borut Pahor je, na ljestvici sastavljenoj od deset najseksepilnijih muškaraca koji se bave politikom ili dolaze iz dinastičkih kraljevskih kuća, uvršten na deveto mjesto, a popis je objavio ženski video portal MsMojo.

Pahoru je na ljestvici pripalo deveto mjesto - između grčkoga premijera Aleksisa Ciprasa, koji je na desetom i američkog predsjednika Baracka Obame na osmome mjestu. Među njegovim kvalitetama navode se smisao za humor, znanje više stranih jezika, lijepe plave oči i spremnost da zabavlja publiku, a na fotografiji je prikazan za bubnjevima.
Uvrštenje među lidere svjetskog šarma Pahora je razveselilo pa je vijest o tome podijelio na svojem Facebook zidu.

Najšarmantnijim muškarcem u svijetu proglašen je kanadski premijer Justin Trudeau, a drugi je švedski princ Carl Philip.

Na trećem mjestu ljestvice našao se britanski princ Harry za kojega se navodi da se zadnjih godina uozbiljio te da više ne izaziva ekscentrične ispadi nego se bavi humanitarnim radom i pomalo razmišlja o ženidbi.

>>Ovo su 4 najljepše hrvatske političarke

Komentara 2

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
14:04 03.06.2016.

Jacina simpatija, vidjelo se da je na njega bila slaba.

Avatar Brahma
Brahma
12:22 04.06.2016.

Pupovac je lepsi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije