Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Borboleta - trendi narukvice koje donose sreću

Mondo Internet Supershop (1)
Foto: Mondo Internet Supershop
1/3
PR
Autor
PR članak
01.08.2013.
u 08:45

Borboleta narukvice osvojile su i mnoge poznate dame hrvatskog javnost života, kao što su Tatjana Dragović, Severina, Emina Šokota, Jasmina Bagarić i mnoge druge.

Tim kreativaca na čelu s dizajnericom Katarinom Radnić stoji iza popularnih narukvica Borboleta koje sve češće možemo vidjeti na zapešćima ljubiteljica mode. Male, decentne, a ipak efektne narukvice uklapaju se u svačiji stil, a čak donose i sreću.

Prva linija izašla je na tržište krajem prošle godine i to sa zimskom kolekcijom. Svaka narukvica izrađuje se ručno, a od materijala koristi se svileni ili gumirani konac, poludrago kamenje i pozlaćeni detalji. Zaštitni znak Borboleti brenda je pozlaćeni leptir, što ujedno i naziv brenda znači na portugalskom.

Borboleta narukvice osvojile su i mnoge poznate dame hrvatskog javnost života, kao što su Tatjana Dragović, Severina, Emina Šokota, Jasmina Bagarić i mnoge druge. Kreativni tim izrađuje i narukvice po narudžbi – tako je trenutno u izradi model s dijamantima. Posebno popularne su i one s imenima djece i s posebnim detaljima.

S Borboletom započinje jedno prekrasno prijateljstvo, koje nikada neće prestati.

Borboletu možete ekskluzivno kupiti na Mondo Internet Supershopu.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, a za narudžbe preko 700 kn je besplatna. Rok dostave je 4 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?