Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O, da

Ovo su stvari koje gostima na vjenčanju stvarno idu na živce

Kum drži govor na vjenčanju
Foto: Thinkstock
1/2
03.09.2016.
u 14:00

Iako je većina vjenčanja pomno isplanirana, nekada i do najsitnijih detalja, neka vjenčanja nisu bila dobro isplanirana. Tada se događaju razne situacije koje ostaju u lošem sjećanju.

Vjenčanja mogu biti jako stresni događaji, ali osim mladencima, koji očekuju da taj dan njima bude savršen, neke stvari smetaju i uzvanicima. 

Evo što..

Kašnjenje s večerom

Iako voli biti na vjenčanjima, Crystal je za Huffington Post otkrila da je jako smeta kašnjenje večere. "Užasno je kada na večeru morate čekati sat vremena ili više. Posebice ako ste s djecom.

Slaba priprema

Iako je većina vjenčanja pomno isplanirana, nekada i do najsitnijih detalja, neka vjenčanja nisu bila dobro isplanirana. Tada se događaju razne situacije koje ostaju u lošem sjećanju. 

Loše ozvučenje

Mnogi se na vjenčanju posebno vesele hrani i piću, a sama ceremonija vjenčanja im nije toliko bitna. Ali meni je, kaže Anna koju posebno smeta kada tijekom obreda nema mikrofona ili se slabo čuju odgvoori mladenaca ili njihov govor. 

Mladenka se žali na pripreme

Jedna od stvari koja ide na živce je kada se mladenka od stola do stola žali na cijeli put priprema za vjenčanje. Da, bilo je stresno i zahtjevno sve organizirati, ali sam dan vjenčanja trebao bi biti sretan dan, pun smijeha i sreće, a ne žalopojki, smatra Jennifer. 

>> 'Napucala sam zaručnika zbog egzotičnog hotelskog radnika s Jamajke, a on me opelješio i varao sa svima'

>>Prije nego je izgovorio 'Uzimam' dogodilo se nešto o čemu su svi pričali

Komentara 5

Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:08 03.09.2016.

Mene najvise nerviraju krmacenja i oni bolesnici sa zastavama.

JO
josko
07:58 04.09.2016.

Zadnje vjencanje na kojem sam bio (u hotelu Esplanade u Zagrebu!) - glazba bila tako glasna, nisam mogao razgovarati s prvim do sebe, a bili po sredini dvorane. Nadam se nikad vise na vjencanja! Dobro vjencanje je bilo u NYC, za 60ak gostiju, minimalna glazba, i dobro vjencanje je bilo kod nas doma (50ak gostiju) - bez glazbe!

RA
radekbrod
16:01 03.09.2016.

bez veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije