Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan posao

Boksačica pronašla dodatni izvor zarade: Prodaje fotografije stopala, a za par čarapa dobije i do 4000 kn

Instagram/@ebanie_bridges
03.09.2020.
u 12:30

Do sada je zaradila zaista veliku svotu novca, a i dalje joj je ovakav prinicp zarade jako neobičan, kako sama kaže

Dok gotovo svi svakodnevno čarape stavljaju u perilicu rublja, Ebanie Bridges tu naviku nema, a razlog tome je što ona svoje čarape nakon nošenja prodaje kako bi imala dodatan prihod novca, prenosi LADBible. Iako je sve počelo kao šala, ova 33-godišnja boksačica iz Australije razvila je ozbiljan posao. Prve čarape je prodala svom obožavatelju iz Britanije, a bile su 'posebne' jer ih je nosila na treningu. Zaradila je čak 500 funti odnosno 4 400 kuna. 

Od tada u samo mjesec dana zaradi i do 4000 dolara (malo manje od 20 000 kuna), a najveći iznos koji je dobila za jedan par čarapa bio je 900 dolara (4000 kuna). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be a woman who supports other women. Compliment each other, give words of encouragement, empower each other. Be genuine, don’t do it for things in return. Be sincere with your support. Wish success for the people around you, not secretly for them to fail. Her success is not your failure. #ChallengeAccepted #WomenSupportingWomen Thank you to all the amazing women who have nominated me over the last couple days. I’ve loved seeing these black and white photos and the support to each other. Don’t just do it for this photo, or this challenge, or because others are doing it, do it cos youre a strong woman and continue to spread love and support. #FixHerCrownWithOutTellingTheWorldItWasCrooked

A post shared by Blonde Bomber 🥊💣💁🏼‍♀️ (@ebanie_bridges) on

Kako će izgledati prvi dan škole i vrtića za učenike, učitelje, roditelje...

Osim toga, zarađuje i tako što prodaje fotografije svojih stopala na kojima ima čarape, a po jednoj fotografiji zaradi oko 100 dolara (500 kuna). Nakon što su se obožavatelji zainteresirali za njezina stopala, počeli su joj se javljati i razni brendovi čarapa za suradnju. 

"Od takve gluposti zaradila sam veliku količinu novca. U čak 25 zemalja čulo se za moj biznis. Koliko god dugo to radim i dalje mi je neobično poslati fotografiju svojih stopala i za to primiti novac."

Komentara 3

PO
Polarus
13:33 03.09.2020.

influencerica...

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:22 03.09.2020.

Posto posrane gace?

DU
Deleted user
13:16 03.09.2020.

Muškarci su krivi za ovo. Luđaci daju takvim ludačama novce za ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije