Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Bojite se pauka? Postoji jednostavan način kako ih izbaciti iz kuće

Shutterstock
05.09.2019.
u 07:00

Mnogi ljudi ne mogu podnijeti ove male životinje, dok drugima predstavljaju najgoru noćnu moru

U posljednje vrijeme se pojavljuje sve više različitih insekata, a pauci su uvijek prisutni u kući. Postoje mnoga sredstva kojima se pauci mogu ubiti, ali ona sadrže kemikalije i samim time su otrovna. Zato, evo jednog prirodnog rješenja kod kojeg će pauci pobjeći glavom bez obzira. 

Foto: Shutterstock

Potrebna su dva sastojka, obična voda i eterično ulje paprene metvice koje se može kupiti u drogerijama ili ljekarnama. Voda se stavi u bočicu s raspršivačem te se doda nekoliko kapljica ulja. Pošprica se po mjestu gdje se nalaze pauci i to je to. 

Ova tekućina neće ubiti životinje, ali oni ne podnose miris metvice pa će pobjeći

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:23 05.09.2019.

ne mogu pauke smisliti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije