Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Bojim se da ću izgubiti svoju djevojku ako nam seks neće trajati duže'

shutterstock
11.06.2021.
u 20:28

U početku se šalio da je to zbog nje jer mu se stvarno sviđa, ali sada mu je već neugodno.

- Teško mi je potrajati dovoljno dugo da se seks s mojom djevojkom isplati i stvarno me to tišti. Sve se počelo događati prije godinu dana. Postala je prava borba ne postići orgazam odmah na početku seksa - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

Stvarno mu se sviđa i odmah je htio seks s njom. No, nikad nije uspio izdržati dovoljno dugo da seks bude dobar. U početku se šalio da je to zbog nje jer mu se stvarno sviđa, ali sada mu je već neugodno. Iako se ona nikada nije žalila, boji se da će ga ostaviti i pronaći nekog boljeg.

- Potpuno je normalno da mladić ne bude u potpunoj kontroli za vrijeme seksa, zato nemojte paničariti. Ako je vaša veza jaka, ona vas neće napustiti samo zbog ovoga. Vaš se problem gotovo sigurno svodi na tjeskobu. Napeti ste i tjeskobni, jer se bojite da je ne iznevjerite, ali nemate se o čemu brinuti - odgovorila mu je Deidre.

Prvi smo prošli korz tunel Debeli brijeg, evo kako izgleda:

Komentara 1

MO
montello
18:41 12.06.2021.

vazno da ima ljubavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije