Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Boje - hit u uređenju doma

Möbel Land u Westgate Shopping Cityju
Foto: Promo
1/4
11.02.2021.
u 10:52

Trendovi se mijenjaju iz godine u godinu te je ponekad teško znati što je trenutno” in “. Ali, nemojte očajavati, uvijek postoji nekoliko malih (i značajnih) trikova koji će vam olakšati put do doma iz snova.

Istražujući ponudu trgovine Möbel Land u Westgate Shopping Cityju ugodno smo se iznenadili vrhunskom i ekskluzivnom ponudom namještaja i dekora za dom, a ono najbolje ovaj vikend su pripremili primamljiv valentinovski popust od čak 22% na crvene i ružičaste artikle.

BOJE & UPEČATLJIVI KOMADI NAMJEŠTAJA

Izražajni i profinjeni detalji oplemenit će svaki dom a upravo takve pogledajte u nastavku.

Crvena Magic garnitura za sjedenje nas je očarala. Ova garnitura je idealan izbor ako želimo staviti naglasak u prostoru. Kao najintenzivnija boja, crvena podiže energiju prostora, a ujedno potiče razgovor i stvara snažan prvi dojam.

Foto: Möbel Land, Westgate Shopping City

Ružičasta fotelja poput ove Richmond pravi je pogodak za dašak glamura. Ružičasta boja predstavlja suosjećanje i ljubav, a ovisno o nijansi, prostor može učiniti razigranim, ženstvenim i toplim. U slučaju da ne želite romantičan izgled, neka linije budu jednostavne i čiste te birajte sofisticirane tkanine.

Foto: Möbel Land, Westgate Shopping City

Ružičasta je idealna boja za stvaranje ugodne atmosfere ili za dodavanje glamura i udobnosti blagovaonici.

Foto: Möbel Land, Westgate Shopping City

U Möbel Land trgovini pronaći ćete sve; od visokokvalitetnog namještaja kao što su kuhinje poznatih brendova, fotelje, dvosjedi i trosjedi, kreveti i ostali sobni asortiman pa sve do podnih i zidnih obloga, rasvjete, zavjesa i kuhinjskog pribora.

Vrhunska kvaliteta, premium brendovi, kao i svi potrebni detalji za kreiranje prvoklasnog doma čekaju na vas.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije