Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Ove toalete oduševile su na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta

Domaće glumice zaista su si dale truda oko outfita, a koja je od njih najviše oduševila svojim modnim odabirom, prosudite sami
25. studenoga 2015. u 10:52 4 komentara 12466 prikaza
kolaž
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/24

Hrvatsko narodno kazalište sinoć je vrvjelo glamuroznim toaletama domaćih glumica. Razlog tome je dodjela Nagrada hrvatskog glumišta održana u našem najstarijem nacionalnom kazalištu

Glumica Gorana Gregorić Vejzović zablistala je u dugoj zlatno-crnoj toaleti baš u stilu prave glumačke dive. Svojim modnim odabirom oduševila je i Jelena Perčin koja se na crvenom tepihu pojavila u decentnoj haljini V izreza.

Crno su za ovu prigodu odabrale i trudna Jelena Veljača, mlada glumica Lana Gojak, Barbara Vicković, Marija Borić i Judita Franković, dok su se za svjetliji outfit odlučile Ecija Ojdanić, Sandra Lončarić Tankosić i Erna Rudnički.

Natalija Đorđević na dodjeli se pojavila u svjetlucavoj crvenoj haljini iznad koljena, a posebno atraktivna bila je glumica Sonja Kovač kojoj je uska haljina istaknula zavidan dekolte.

Domaće glumice zaista su si dale truda oko odjeće, a koja je od njih najviše oduševila svojim modnim odabirom, prosudite sami. 

>>Najbolji: '260 dana' HNK iz Osijeka, Anja Šovagović Despot, Borko Perić...

Arena Centar
LJETO ZA DJECU U ARENA CENTRU
Idealno rješenje za zagrebačke vrućine

A1 izdvaja za Vas

  • balic:

    o ukusima se da raspravljat.Mene ni jedna nije odusevila.

  • ćaćaća:

    hrvatsko glumište vode abolirani...

  • liskovaca:

    kakve gluposti! Sve naravno na teret državnog proračuna!