Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Blogerica se proslavila zahvaljujući svojem dečku koji komentira njezine odjevne predmete

02.08.2019.
u 16:57

Iako se njihovi ukusi razlikuju, ona je odlučila nositi ono što mu se ne sviđa, a zbog toga je postala popularna

Olivia Jackson (24) je marketingašica iz Londona koja piše o svim svojim odjevnim kombinacijama koje njezin dečko ne odobrava, a zahvaljujući tome na društvenoj mreži Instagram ima preko 16 000 pratitelja. 

Foto: Instagram/clothesmyboyfriendhates

Svoje outfite stavlja na Instagram i iako se njoj sviđaju, njezin dečko uvijek ima neke urnebesne komentare. Blog i Instagram profil se zovu „Odjeća koju moj dečko mrzi“, a možda ju je baš to ime i proslavilo. Naravno, da uz fotografije nekada stavi i njegove komentare, što sve čini još zabavnijim. 

Ime dečka nije poznato, ali Olivia tvrdi kako on ne voli kombinezone, bilo što s kravatom, ukosnicama ili baršunom, a često kaže kako neka odjeća izgleda kao ručnik ili kao bolničke haljine. Za jedan od kombinezona sikomentirao je da izgleda kao da ide popravljati automobil.

Olivia i njezin glavni modni kritičar u vezi su šest godina, a upoznali su se u srednjoj školi.

„Moje prijateljice misle kako je sve to smiješno pa sam odlučila njegove komentare podijeliti sa svima. Često dobivam smiješne poruke od cura kojima dečki također komentiraju odjeću“, rekla je Olivia za Daily mail.

Pogledajte što o modnim trendovima kažu kumice na placu: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije