Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepše uspomene

Bliži nam se sezona važnih proslava: Imamo odlične ideje za darove koji će ostati trajna uspomena

Foto: Argentum
1/6
05.04.2024.
u 08:15

Pred nama je sezona proslava, a kako bolje uljepšati poseban dan nego uspomenom koja ostaje zauvijek – komadom nakita.

Razdoblje nakon Uskrsa i proljeće najavljuju sezonu brojnih proslava poput krštenja, pričesti i krizmi. Kada je riječ o prigodnim darovima, opcija je mnogo, no ono s čime nikako nećete pogriješiti je nakit koji ostaje kao trajna uspomena i prigodan dar koji će podsjetiti na važan događaj u njihovim životima.

Kutijica s nakitom uvijek nam predstavlja dozu iznenađenja te postoje ultimativni pokloni za važne prigode. Darivanje nakita tako je postalo dio tradicije, osobniji i sentimentalniji dar, on nema dobnu granicu te zato postaje vječan i uvijek u trendu. No kako odabrati pravi komad nakita?

Odaberite nakit koji ima značenje

Darivanje nakita idealan je znak pažnje za proslave koje označuju novi početak, poput krštenja, pričesti i krizme. Iako odabir nakita često može biti zahtjevan zadatak, kada je riječ o ovim proslavama, ne možete pogriješiti s nakitom vjerskih motiva koji se ubrajaju u klasične komade koje će mladi nositi od najranijeg djetinjstva, u svim životnim prilikama. Kada biramo nakit vjerskih motiva, najčešće su to privjesci u obliku križića i anđela ili pak narukvice ili lančići s krunicama koji su prigodni za djevojčice i dječake.

Foto: Argentum

Ono što je važno kada biramo komad nakita za najmlađe jest obratiti pozornost na veličinu nakita. Imajte na umu da je riječ o trajnoj uspomeni koja će ih podsjećati na važan događaj u životu. Za djevojčice, idealni su komadi narukvice i lančići s motivima zvjezdica, srca, leptirića i cvjetića, ali i popularnih mašnica, koje će rado nositi u svim prigodama, a odlično se kombiniraju s ostalim komadima nakita. Krizmanice će pak oduševiti trendi komadi poput naušnica koje oblikom podsjećaju na suzu, a postale su neizbježan trend na društvenim mrežama. Odličan odabir za djevojčice i dječake su zlatnici i srebrnjaci s motivima svetaca ili gradova, savršen dar koji se prenosi generacijama.

Osim nakita, kao odličan odabir poklona za krizmu treba izdvojiti i satove. Krizmanici su, za razliku od prvopričesnika, stariji, zreliji i ozbiljniji, a sakrament krizme predstavlja i prvi korak na putu prema zrelosti pa su satovi idealan, praktičan poklon koji je često savršen odabir, pogotovo za dečke koji možda nisu skloni svakodnevnom nošenju nakita. 

Foto: Argentum

“Dar s neba, da ih obradujemo samo sitnica treba”

Bilo da birate zlatni ili srebrni nakit, sat, tradicionalne ili moderne komade s veselim motivima, savršen izbor nakita za pričesnike i krizmanike možete pronaći u Argentumu. Moderan nakit, statement satovi, zlatnici i srebrnjaci – za koji god komad nakita se odlučili, sigurno nećete pogriješiti. Argentum u svojoj ponudi ima sjajne komade koji se lako mogu kombinirati, ali biti i statement svake kombinacije pa možete odabrati naušnice, ogrlice, prstenje i narukvice koji će ostati trajna uspomena, ali i koji mogu biti početak za stvaranje kolekcije nakita koju ćete lako moći dopuniti darovima za sve važne trenutke u životu. U poslovnicama vas čeka popust do 50% na prigodan asortiman nakita dok na webshopu možete iskoristiti kod za popust DAR30 uz kojeg možete ostvariti dodatnih 30% popusta na odabrani nakit.

1/6

Sadržaj nastao u suradnji s Argentumom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije