Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od ponovnog vjenčanja

Blake Fielder Civil bio je u vezi s transseksualcem sličnim Amy

Amy Winehouse
Pixsell
22.01.2010.
u 11:08

Od listopada prošle godine bivši suprug problematične pjevačice Amy Winehouse bio je u vezi s transseksualcem imena Mia koji je britanskim medijima podijelio detalje tog druženja.

Planovi o ponovnom vjenčanju Amy Winehouse i Blakea Fieldera Civila mogli bi ipak propasti. Problematičnom paru koji se rastao ovo ljeto, planove je pomrsio muškarac koji se Civilu predstavljao kao žena. Naime, 17-godišnji transseksualac imena Mia britanskim je medijima povjerio da je od listopada u vezi s Blakeom. Zanimljivo je da Mia neodoljivo podsjeća na Amy.

- Predstavio me svojim prijateljima kao novu djevojku isti dan kad me upoznao, ljubio me ne znajući tko sam zapravo. Većinu vremena je bio drogiran jer je svako malo odlazio u zahod  ušmrkavati kokain - ispričao je ovaj transseksualac.

Istog dana s Blakeom je završio u hotelskoj sobi i sve je išlo glatko do trenutka kada je Blake shvatio da se ipak radi o muškarcu pa je večer završila samo u veselom čavrljanju. Mia je kasnije ispričao da mu je navodno Amy čak zahvalila što se brinuo o Blakeu poslije  njihova prekida.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije