Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to je bila druga osveta

Bivšem koji ju je varao poslala čestitku da ga podsjeti što je izgubio, pa ju korisnici kritizirali: ‘Sramotiš se'

Tik Tok
26.10.2022.
u 10:30

Svom bivšem dečku odlučila je poslati neku vrstu čestitke kojom ga je podsjetila na "njegov gubitak"

Kada je saznala da ju je dečko prevario, Grace McLean je bila ljuta i odlučila mu se osvetiti. Bacila je sve njegove stvari u hotelski bazen, jer su u tom trenutku bili na odmoru, ali nekoliko mjeseci kasnije Grace je shvatila da joj to nije bilo dovoljno. Kako piše The Sun, Grace je bila jako povrijeđena kada je saznala da je njezin dečko bio nevjeran tijekom putovanja s prijateljima na Ibizu, i to tako što ju je nazvala djevojka s kojom ju je prevario, pa joj jedna osveta jednostavno nije bila dovoljna.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Naime, svom bivšem dečku poslala je neku vrstu čestitke kojom ga je podsjetila na "njegov gubitak". Prvi dio čestitke prikazao je video Grace kako se njiše u oskudnom bikiniju, pokazujući svoje obline, a tekst je glasio :"Žao mi je zbog tvog gubitka". Također mu je napisala i: "Želim ti lijep život štakoru, sretno u pronalasku druge žene poput mene. Nadam se da je ta cura bila vrijedna svega".

Na dnu čestitke dodala je link koji je vodio na aukciju na eBayu gdje je njezin bivši mogao licitirati za ostatak svoje odjeće. No, to nije bilo sve, pa je tako ubacila i sliku sa svojim novim dečkom.

Foto: Tik Tok

Foto: Tik Tok

I dok ona tvrdi da ga je preboljela i da mu se samo htjela osvetiti još jednom, korisnici društvenih mreža bili su uvjereni da joj je još uvijek stalo, a neki su rekli i da je njezin potez bio sramotan.

- Pokazala si mu da i dalje misliš na njega, bravo - napisala je jedna korisnica. 

- Ovo vrišti "ne mogu te preboljeti". Sramotiš se - dodala je druga. 

No, nekim korisnicima se njezina ideja svidjela, pa su ju pohvalili. "Meni je ovo genijalno."

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije