Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups...

Dadilja ispričala kako je sina od susjede zabunom povela sa sobom na odmor: 'Vratila sam ga za tjedan dana!"

TikTok/ @seenasyouasked
20.10.2022.
u 15:30

Rekla sam dječakovoj mami da on može prespavati kod mene, ali da ja sutradan ujutro putujem, na što je ona samo rekla: "Ma može, super!"... Te sam riječi pogrešno shvatila..., ispričala je.

Bivša je dadilja iz Velike Britanije na TikToku ispričala kako je prije 30-ak godina slučajno dvogodišnjeg sina od susjede povela sa sobom na odmor. Priču je podijelila na svom računu @seenasyouasked, a bizarnu je situaciju nazvala 'najvećom pogreškom koju je ikada napravila'.

U to je vrijeme, priča, često po nekoliko sati dnevno čuvala dijete svoje susjede, kako bi joj pomogla, a jednom ju je prilikom žena pitala može li ga kod nje ostaviti preko noći, s ponedjeljka na utorak.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Dadilja je odgovorila da nema problema, ali da ona u utorak ujutro putuje, na što je mama samo rekla: "Ma može, super!"; misleći kako će u utorak ujutro doći po dijete; no ona je to "može, super" shvatila kao dopuštenje da dječaka povede sa sobom.

- I tako je došao ponedjeljak i ona je dječaka dovela k meni da prespava, a u utorak rano ujutro sam nas spakirala, stavila stvari u auto i njega u autosjedalicu i odvezli smo se u London gdje smo odsjeli u hotelu. Tražila sam i krevetić za njega, kupila hrane i pelena... I tako sam provela tjedan s tim malim dječakom - priča dadilja, a prenosi portal dexerto.

Išli su, priča, u šetnje, vodila ga je u zoološki i na igranje u londonske parkove. 

- Bilo nam je super. Svidjelo mu se, dobro je spavao, nije plakao i sve je prošlo odlično - prisjeća se.

Bilo je to, kaže, 1991. godine kad još nitko nije imao mobitel, a nije znala ni broj od susjede jer je živjela vrata do nje pa bi uvijek kad ju je trebala samo pokucala.

@seenasyouasked #funny #story #parenting #babysitterfails ♬ original sound - SeenAsYouAsked

- Zato sam svaki dan kupovala i pisala joj razglednice i slala ih na njenu adresu, samo da zna da je sve u redu i da je dijete dobro -  ispričala je dadilja, a po povratku ju je, kaže, dočekala zbunjena, ali zadovoljna i odmorna dječakova mama.

- Lijepo od tebe što si ga povela, stvarno divno, hvala ti. Ipak, moram ti nešto reći; kad smo se dogovarale, mislila sam da si me shvatila da ću u utorak ujutro doći po njega, nisam stvarno mislila reći: "Super, povedi ga sa sobom..." - objasnila joj je susjeda.

"Isuse, hvala Bogu što sam ti barem slala razglednice! Tako mi je žao, oprosti, ne mogu vjerovati da sam ti samo 'uzela' dijete", rekla je, na što joj je dječakova mama odgovorila da "ništa ne brine i da joj je jako zahvalna što je imala tjedan dana za sebe".

Dadiljin je post brzo nakon objave postao viralan, a u samo par dana lajkalo ga je više od 200.000 korisnika.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije