Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Aragović

BiteMyStyle moda uz strip: Žarke boje crvene, žute i plave te geometrijski printevi

BiteMyStyle
Foto: Karmen Poznić
1/12
09.06.2015.
u 15:23

Dominantni odjevni predmeti kolekcije su već poznate Zoranove korzet haljine s tilom te pencil suknje i crop top-ovi s BiteMe porukom.

Zoran Aragović za svoj brand BiteMyStyle već nekoliko sezona dizajnira odjeću inspiriranu stripom i pop art-om,  no ovog puta se odlučio tu modnu priču pretočiti u fotografiju te je snimio kampanju za čije je vizuale zadužena fotografkinja Karmen Poznić.

Kolekcijom uz strip dominiraju žarke boje poput crvene, žute i plave te geometrijski printevi poput točki i prugica.

U iščekivanju Aragovićeve nove kolekcije koju će predstaviti na BIPA FASHION.HR Cruise Collection, poklonice njegovog modnog izričaja doći će na svoje s ovom prepoznatljivom pop art kolekcijom.

Upečatljive boje, uzorci i poruke modni su hit ovog ljeta.

Dominantni odjevni predmeti kolekcije su već poznate Zoranove korzet haljine s tilom te pencil suknje i crop top-ovi s BiteMe porukom. 

Uz odjeću brand BiteMyStyle predstavlja i kolekciju nakita koju je osmislio u suradnji s Lolinom kućnom manufakturom koja je uglavnom izrađena od pleksiglasa s printom stripa koji se pojavljuje i na samim kreacijama.

>>Ove sezone birajte midi suknje, crop topove ili od neoprena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije