Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijena: prava sitnica

Biste li spavali u jestivoj kućici od čokolade? Pogledajte kako izgleda...

Kućica od čokolade
Foto: Booking.com
1/5
11.09.2018.
u 12:30

Ova čokoladna kućica prostire se na 18 metara kvadratnih, može ugostiti do četiri osobe i za njezinu izradu potrebna je 1,5 tona čokolade. Sretnici koji uspiju osigurati smještaj u ovoj kućici provest će noć u ukusnoj dekadenciji, okruženi čokoladnim slasticama na svakom koraku.

Opjevana u pjesmama, opisana u bajkama, kućica od čokolade mnogima je od djetinjstva tek san. No, mnogi će biti oduševljeni prilikom da zaista i provedu noć u jednoj takvoj, zahvaljujući Booking.com, na čijoj platformi je moguće rezervirati boravak u ovoj tradicionalnoj, doslovno, slatkoj kućici iz snova.

Osmislio ju je i proizveo Jean-Luc Decluzeau, renomirani proizvođač fine čokolade poznat po svojim čokoladnim skulpturama. Ova čokoladna kućica prostire se na 18 metara kvadratnih, može ugostiti do četiri osobe i za njezinu izradu potrebna je 1,5 tona čokolade. Sretnici koji uspiju osigurati smještaj u ovoj kućici provest će noć u ukusnoj dekadenciji, okruženi čokoladnim slasticama na svakom koraku.

Kućica od čokolade
1/5

Posebno izrađeni čokoladni detalji unutar kućice uključuju sve, od zidova i krova do kamina, stolića, sata, šalica i knjiga. Čak je i luster od čokolade. No čokoladna avantura ne završava tu. U dvorištu se nalazi i ribnjak od bijele čokolade te nevjerojatne gredice cvijeća u potpunosti od čokolade. Dobra vijest za okorjele čokoladoljupce jest da je velik dio primamljivih sadržaja kućice zapravo jestiv, barem za sretnike koji su uspjeli rezervirati noćenje.

Svi zainteresirani za boravak u ovom čokoladnom ostvarenju snova moraju biti brzi jer je moguće rezervirati samo nekoliko datuma. U 10 sati ujutro (po srednjoeuropskom vremenu - CET), 19. i 26. rujna bit će moguće rezervirati jedno noćenje (5. i 6. listopada) i to po cijeni od 50 eura.

Čokoladna tradicionalna kućica smještena je unutar staklene konstrukcije L’Orangerie Ephémère u vrtovima muzejskog kompleksa Cité de la Céramique u Sèvresu. Osim smještaja u Čokoladnoj tradicionalnoj kućici, Booking.com će sretnim gostima ponuditi jedinstvenu radionicu osmišljenu u suradnji s autorom kućice posvećenu proizvodnji personaliziranih malih čokoladnih kućica. 

“Booking.com posvećen je pružanju jedinstvenih i nezaboravnih iskustava putnicima širom svijeta,” navodi Vanessa Heydorff, regionalna direktorica Booking.com-a u Francuskoj.

“Ova Čokoladna tradicionalna kućica — jedina u povijesti u kojoj je moguće rezervirati noćenje — slavi čudesno raznoliku ponudu Booking.com-a i ukusan je primjer mnogih nezaboravnih iskustva s putovanja u kojima naši korisnici mogu uživati. ”
“Nikad nisam ni pomislio da ću dobiti priliku izgraditi pravu Čokoladnu tradicionalnu kućicu u kojoj će putnici noćiti, kazao je Jean-Luc Decluzeau, majstor čokolatijer, kipar i dizajner.

“Uzbuđen sam zbog suradnje s Booking.com-om i prilike da podijelim svoju strast za čokoladom. Nadam se da će gosti iskoristiti priliku i uživati u noćenju na tako slatkom i jedinstvenom mjestu.”
 

Pogledajte i video Kako se jednostavno riješiti komaraca     

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije