Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJAN CASTING

Stotinu najboljih modela za 26. Bipa Fashion.hr

06.03.2018.
u 21:54

Ove godine u sklopu priredbe prvi će put biti dodijeljena modna nagrada u čast novinarki Večernjeg lista Ani Lendvaj

Bilo je vrlo živo i zanimljivo u zagrebačkom kinu Europa jer se tamo održavao casting za izbor modela koji će na skorašnjem 26. Bipa Fashion.hr-u prezentirati najnovije kreacije vodećih domaćih dizajnera.

Ove sezone čak 17 dizajnera predstavlja svoje kolekcije na Bipa FASHION.HR-u, a nadu da će upravo oni nositi njihove kreacije gajilo je 200 modela koji su došli na casting, no odabrano je tek njih sto koji će imati čast nositi revije.

Najveća modna pista

Atmosfera među modelima bila je vesela, kao i uvijek, jer se iz sezone u sezonu susretnu dobro poznata lica modelinga i poput prave obitelji žive tih sedam dana dok traje Bipa Fashion.hr.

Casting je za sve dizajnere izuzetno bitan jer za svaku kolekciju biraju modele koji će na najbolji način prezentirati ne samo odjeću nego i duh brenda i viziju koju dizajner želi prenijeti na modnu pistu. I ove se sezone među brojnim poznatim licima pojavilo nekoliko novih modela koji će zasjati na ovogodišnjem tjednu mode koji se od 15. do 24. ožujka održava na tri zagrebačke lokacije.

– Pripreme idu jako dobro. Mi smo spremni i uskoro počinje gradnja jedne od najvećih modnih pista na Zagrebačkom velesajmu. Prije Velesajma ove sezone otvorit ćemo program na drugoj lokaciji – u Gliptoteci HAZU koja je savršena lokacija za prezentaciju mode na malo drukčiji način, na platformi City New Now. Čak 17 dizajnera predstavit će svoje kolekcije, a prvi put dodijelit će se i Modna nagrada “Ana Lendvaj” što nas posebno veseli – otkrio nam je Vinko Filipić, direktor Bipa Fashion.hr-a.

I-GLE otvaraju show

Ovu modnu poslasticu otvorit će revija modnog dvojca I-GLE, a nastupit će Ivica Skoko pod pokroviteljstvom Perwolla, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Robert Sever u suradnji s brendom Lovables, Marina Design, Arileo koji slavi 15. obljetnicu, Klisab, Anthony Avangard, Morana Krklec, Twins pod pokroviteljstvom CCC-a, 
Price on Request, Ivana Janjić, Jelena Holec, Marijana Cigić, Unaesthetik, Mates i Mateyaneira.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kakačinka
23:48 06.03.2018.

Skeleton army

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije