Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Biobaza Pink Spirit & Melem brinu o ženskom zdravlju

Biobaza Pink Spirit & Melem brinu o ženskom zdravlju
Foto: Promo
1/7
26.09.2019.
u 09:58

Biobaza i Melem ove godine aktivno sudjeluju u kampanji podizanja svjesnosti o karcinomu dojke. Nikada nije prerano, brinite o svom zdravlju na vrijeme! U svim dm prodavaonicama tijekom listopada potražite novu Biobaza Pink Spirit kolekciju, kao i Melem u kutijici označen ružičastom vrpcom jer se kupnjom svakog od njih 1 kuna donira udruzi P.I.N.K. life.

Brendovi iz portfelja Magdis Grupe, Biobaza i Melem, i ove su godine odlučili nastaviti tradiciju društveno odgovornog poslovanja sudjelujući u kampanji podizanja svjesnosti o karcinomu dojke. Uz partnera, dm drogerie markt Hrvatska, tijekom listopada od prodaje proizvoda iz nove Biobaza Pink Spirit kolekcije i Melema 25 ml s ružičastom vrpcom, donirat će 1 kunu za rad udruge P.I.N.K life koja s prikupljenom donacijom prvenstveno želi opremiti Opću bolnicu Dubrovnik infuzomatima i opremom za kiruršku salu u kojoj se operiraju onkološki bolesnici, kao i realizirati projekte radionica kojima se osnažuju pacijenti poput radionica zdravog kuhanja i glazbene terapije koja uvelike pomaže u rehabilitaciji, liječenju i boljem psihološkom stanju korisnica udruge.

Foto: Arena Hospitality Group

Kolekcija Biobaza Pink Spirit osmišljena je upravo za ovu inicijativu i kampanju podizanja svijesti o zdravlju žene, važnosti korištenja prirodne kozmetike za njegu tijela te samokontrolu dojke s ciljem ranog otkrivanja, a sadrži ključne proizvode za svakodnevnu njegu žene – gel za tuširanje, losion za njegu tijela i deo stick.

Pink Spirit kolekcija je, kao i cijela Biobaza kozmetika, napravljena od visokog udjela prirodnih sastojaka - čak 96%+; ima predivan miris cvjetnog buketa koji priziva pozitivne misli i dobar osjećaj te je označena ružičastom vrpcom s ciljem prepoznavanja dobrotvornog karaktera. Najvažniji proizvod Pink Spirit kolekcije, kad je riječ o ženskom zdravlju i zdravlju dojki, svakako je dezodorans koji ne sadrži aluminij, parabene, konzervanse, alkohole i druge sastojke agresivne prema osjetljivom području pazuha. Ovo je prilika i za obrazovati žene, već od najranije dobi, da je izbor prirodne kozmetike bitan za zdravlje, posebice kad je riječ o dezodoransima.

Foto: Arena Hospitality Group

Melem sudjeluje u kampanji svojom višenamjenskom zaštitnom kremom za osjetljivu kožu u ograničenom izdanju od 25 ml, pakiranom u posebno dizajniranu kutijicu označenu ružičastom vrpcom. Svojom jedinstvenom formulom, Melem doprinosi zdravlju kože, a može se koristiti već od novorođenačke dobi.

Uključite se u kampanju i potražite proizvode u svim dm prodavaonicama po neobvezujućim maloprodajnim cijenama od 29,90 kn za Pink Spirit gel za tuširanje, 34,90 kn za Pink Spirit losion za njegu tijela, 39,90 kn za Pink Spirit natural deo stick te 22,90 kn za Melem zaštitnu kremu za osjetljivu kožu od 25 ml. Nikada nije prerano, brinite o svom zdravlju na vrijeme!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije