Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Bila je siromašna pastorica, a onda je napravila preokret u karijeri - i postala model na Only Fansu

Nikole Mitchell/Instagram
28.07.2021.
u 11:33

"Mogu voditi djecu na putovanja, osjećam slobodu, mir i obilje", otkrila je.

Nikole Mitchell, 36-godišnjakinja iz Ohija nekada je bila pastorica i živjela skromni život radeći u crkvi. Jednog dana odlučila je da je vrijeme za preokret u karijeri, ali kada je obitelji rekla čime će se baviti nije dobila podršku.

Naime, ova majka troje djece, odlučila se za nešto skroz suprotno - postala je model i počela prodavati golišave fotografije na Only Fans stranici.

Ovim poslom zarađuje oko 30 do 100 tisuća dolara mjesečno, a tom zaradom može si priuštiti život u vili i sjajan tim ljudi koji će raditi za nju. "Mogu voditi djecu na putovanja, osjećam slobodu i mir", otkrila je.

Kako prenosi The Sun, Nikole se prošle godine rastala od supruga što je bio još jedan šok za njezinu strogu, baptistički odgojenu obitelj, ali najviše su ostali zatečeni kada je shvatila da je biseksualna i panseksualna. 

Bez obzira na mnoge osude koji doživljava gotovo svakodnevno, Nikole kaže kako je trenutno jako sretna i ne planira se vraćati starom životu.

Snažna eksplozija u Njemačkoj: Izdano je upozorenje o "ekstremnoj opasnosti".

Sonja Kovač pozirala u bikiniju i oduševila pratitelje: "Morska vila"

1/7
Ključne riječi

Komentara 3

YA
yamahaha
17:26 28.07.2021.

Ova je bila pastirica kao i ja astronaut!

Avatar kastanjer2
kastanjer2
19:09 28.07.2021.

Hajmo svi na Only Fans biti biseksualni i panseksualni i zarađivati milijune.

Avatar f@nky
f@nky
15:47 28.07.2021.

...morao sam guglat taj pojam pansexual....mogli ste odmah napisati "" dere se ko štuka " sve bi bilo odmah jasno ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije