Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Bila je na 77 spojeva u dvije godine. 'Razlog tome je vrlo opravdan'

Heaton je u potrazi za muškarcem svojih snova i to je razlog zbog kojeg je odlučna ne napraviti "kompromis" i biti s nekim "zadovoljavajućim" kad može naći "nekoga tko je izniman".
14. rujna 2017. u 10:36 10 komentara 10981 prikaza
spoj, mobitel, sms
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/3

Anna Heaton iz Londona, 29-godišnjakinja je koja je u dvije godine bila na čak 77 spojeva.

Heaton je u potrazi za muškarcem svojih snova i to je razlog zbog kojeg je odlučna ne napraviti "kompromis" i biti s nekim "zadovoljavajućim" kad može naći "nekoga tko je izniman".

Selfie sretni parovi Želite biti sretni u vezi? Ovih 6 stvari biste trebali napraviti prije odlaska u krevet

Upravo to nije nimalo lagano, uvjerila se i sama nakon brojnih spojeva. Tvrdi kako nije očajna nego je samo izbirljiva. Ali što je to što Anna traži u muškarcima, a dosad nije uspjela pronaći?

"Muškarac mora imati dobar smisao za humor, biti atraktivan, mora imati stila i lijepo se odijevati te biti ambiciozan i na poslovnom i privatnom planu. Nemojte me krivo shvatiti, bila sam ja i na drugom i trećem spoju s nekim muškarcem, ali nije otišlo dalje od toga jer nisam osjetila ono uzbuđenje zbog kojeg bih se upustila u dublju vezu s nekim."

Tvrdi kako je svjesna da je previše izbirljiva i uvijek je ona ta koja odlučuje hoće li se dogoditi drugi spoj nakon prvog susreta. Mnogi smatraju da sa mnom nešto ne štima, iskrena je Anna.

"Znam što želim, pa to i tražim. Često imam mnogo zajedničkoga s nekim muškarcem, ali nije bilo te iskre koja bi trebala postojati". 

seks seksualni karakter Kakvi ste svakodnevno, takvi ste i u seksu? Otkrijte koji ste vi tip Novopečeni zaručnici NEUOBIČAJENA PROSIDBA Odlučio zaprositi djevojku - i to uz pomoć magije Ljubav Znakovi kraja Zbog ovih razloga žena će ostaviti muškarca iako ga voli

VIP izdvaja za Vas

 • liliZG:

  ne treba ona nikoga tražiti, pa sama sebi je dovoljna.

 • Avatar Papatest
  Papatest:

  Izgleda da se je opredjelila za metodu gdje bi kvantiteta trebala uroditi kvalitetom.Bojim se da će biti potrošena prije nego što naiđe nešto kvalitetno.Inače podržavam ovakav način razmišljanja u žena jer što bi mi nekvalitetni inače natezali.

 • Avatar lutkica.
  lutkica.:

  obično su izbirljive one koje su iznimno lijepe,zgodne i atraktivne...ružne nisu nikad izbirljive,jer im se rijetko pružaju prilike,pa se boje da ne ostanu same...a takvi su i muškarci