Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29-godišnjakinja

Bila je na 77 spojeva u dvije godine. 'Razlog tome je vrlo opravdan'

spoj, mobitel, sms
Foto: Thinkstock
1/3
14.09.2017.
u 10:36

Heaton je u potrazi za muškarcem svojih snova i to je razlog zbog kojeg je odlučna ne napraviti "kompromis" i biti s nekim "zadovoljavajućim" kad može naći "nekoga tko je izniman".

Anna Heaton iz Londona, 29-godišnjakinja je koja je u dvije godine bila na čak 77 spojeva.

Heaton je u potrazi za muškarcem svojih snova i to je razlog zbog kojeg je odlučna ne napraviti "kompromis" i biti s nekim "zadovoljavajućim" kad može naći "nekoga tko je izniman".

Upravo to nije nimalo lagano, uvjerila se i sama nakon brojnih spojeva. Tvrdi kako nije očajna nego je samo izbirljiva. Ali što je to što Anna traži u muškarcima, a dosad nije uspjela pronaći?

"Muškarac mora imati dobar smisao za humor, biti atraktivan, mora imati stila i lijepo se odijevati te biti ambiciozan i na poslovnom i privatnom planu. Nemojte me krivo shvatiti, bila sam ja i na drugom i trećem spoju s nekim muškarcem, ali nije otišlo dalje od toga jer nisam osjetila ono uzbuđenje zbog kojeg bih se upustila u dublju vezu s nekim."

Tvrdi kako je svjesna da je previše izbirljiva i uvijek je ona ta koja odlučuje hoće li se dogoditi drugi spoj nakon prvog susreta. Mnogi smatraju da sa mnom nešto ne štima, iskrena je Anna.

"Znam što želim, pa to i tražim. Često imam mnogo zajedničkoga s nekim muškarcem, ali nije bilo te iskre koja bi trebala postojati". 

Ključne riječi

Komentara 10

LI
liliZG
12:27 14.09.2017.

ne treba ona nikoga tražiti, pa sama sebi je dovoljna.

Avatar Papatest
Papatest
12:34 14.09.2017.

Izgleda da se je opredjelila za metodu gdje bi kvantiteta trebala uroditi kvalitetom.Bojim se da će biti potrošena prije nego što naiđe nešto kvalitetno.Inače podržavam ovakav način razmišljanja u žena jer što bi mi nekvalitetni inače natezali.

PU
puniša
11:42 14.09.2017.

šteta što nije bila u Srbiji..tamo bi sigurno našla svojega princa..Tamo u pašaluku vole ove koje nitko neče.. Sevke, pišekice,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije