Bezmesni dan: Proljetna juha s domaćim noklicama toliko je bogata nutrijentima da može poslužiti kao cjeloviti obrok
Brokula, korabica, mrkva, mladi luk, peršin i špinat – što još možete staviti u juhu da bude zdravija od ove?! Još kad u nju zakuhate domaće noklice, mljac, za sutra vam neće ostati ništa.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Obozavam proljetne juhe