Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bez simptoma PMS-a i bolnih mjesečnica na najzdraviji način

Femmenessence MacaHarmony (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
26.03.2013.
u 08:45

Femmenessence - preparat koji pruža učinkovit, siguran i prirodan put do hormonalnog zdravlja žene

Oko 80 posto žena proživjelo je neku vrstu boli tijekom mjesečnice: od podnošljive do gotovo paralizirajuće zbog koje ne mogu ići u školu ili na posao. No, hormonalna neuravnoteženost može uzrokovati i napuhanost, oticanja, akne, napetost, promjene raspoloženja, nepravilne mjesečnice i tegobe s plodnošću.

Velika je vijest stoga, što se i u Hrvatskoj odnedavno pojavio Femmenessence, preparat koji pruža učinkovit, siguran i prirodan put do hormonalnog zdravlja žene.

Femmenessence proizvodi su osmišljeni kako bi pomogli ženama u različitim fazama života, a Femmenessence – MacaHarmony, zahvaljujući sastojcima koje je priroda stvarala na vrhu svijeta, vratit će hormonalnu ravnotežu ženama u najvažnijem periodu njihova života – od tinejdžerske dobi do četrdesetih godina života. MacaHarmony je razvijen i za uklanjanje simptoma PMS-a, ublažavanju bolova kod mjesečnice, te za razvoj plodnosti.

Femmenessence ne unosi u organizam sintetičke, životinjske ili biljne hormone. On surađuje s tijelom tako da stimulira hipotalamus, hipofizu i nadbubrežne žlijezde kako bi one podržale i pospješile ravnotežu hormona kao što su FSH, estrogen, LH, tirioid i progesteron.

Kvalitetu i učinkovitost Femmenessencea prepoznala je i struka i javnost, a poznata liječnica i autorica Christiane Northrup preparat preporuča i u svoja dva bestsellera “Žensko tijelo, ženska mudrost” i “Mudrost menopauze”.

Dr. med. Ronald Carter ističe kako Femmenessence konačno pruža medicinskoj praksi lijek koji je siguran, prirodan i učinkovit, a dr. med. Stefan Engelbrecht, spec. ginekolog, ovaj preparat smatra “najboljom stvari koju žena može učiniti za svoje hormonalno zdravlje”.

Femmenessence MacaHarmony možete kupiti u svim boljim hrvatskim ljekarnama.

Za sve dodatne informacije slobodno posjetite internet stranicu www.femmenessence.hr, nazovite naše besplatno stručno savjetovalište na broj tel. 01 5602012 (od utorka do petka 10-16h), ili se posavjetujte sa prim. dr. med. Stefanom Engelbrechtom, spec. ginekolog, na broj tel. 049 282859 srijedom od 8 do 12 sati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?