Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Beckham se ponekad osjeća nelagodno u društvu Toma Cruisea

victoria beckhma
afp
18.12.2009.
u 09:30

David Beckham nije baš tip za društvene igre pa ne voli kad ga njegovi prijatelji Eva Longoria Parker i Tom Cruise pozovu na takva druženja kod sebe doma.

Nogometaš i model David Beckham mrzi iz dna duše igrati igrice sa svojim poznatim američkim prijateljima Tomom Cruiseom i Evom Longoriom Parker, zato što ga uvijek tjeraju da pjeva.

- Eva je zaluđena igricama i organiziranjem večeri za igranje i to je moja najveća noćna mora kada me pozove k sebi u goste - izjadao se Beckham. On se voli držati podalje takvih druženja, no nekad ih ni na javnim mjestima ne može izbjeći, pa se tako prisjetio jedne neugodnosti koju su mu priuštili Tom Cruise i Katie Holmes.

- Bio sam na večeri s Tomom i Katie i još nekoliko prijatelja i odjednom je netko predložio da igramo nekakve društvene igre i pjevamo. Za stolom u blizini sjedio je moj prijatelj kojeg sam preklinjao da me primi za svoj stol jer mi je bilo jako neugodno - kaže Beckham koji je priznao da pjeva samo pod tušem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije