Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oko 250.000 kuna

Baka i manekenka (55) odlučila životnu ušteđevinu potrošiti na tetovaže po cijelom tijelu

Instagram/tattoo_butterfly_flower
25.05.2021.
u 14:30

Do prije par godina Tristan, kaže, tetovaže nije voljela vidjeti ni na drugima, a onda se nakon prvog susreta s tintom nešto u njoj promijenilo i ubrzo je poželjela tetovažama prekriti cijelo tijelo

Manekenka i baka Kerstin Tristan (55) iz Leipziga, Njemačka 2015. godine je odlučila na ruci napraviti jednu neupadljivu tetovažu. Za nju je to, kaže, tada bio veliki korak, a danas joj tetovaže prekrivaju skoro svaki milimetar tijela...

Sve do 2015. godine Tristan, kaže, tetovaže nije voljela vidjeti ni na drugima, no onda se nakon te prve nešto u njoj promijenilo i, tetovažu po tetovažu, ubrzo je poželjela s tintom prekriti cijelo tijelo.

- Nisam više mogla gledati svoju 'golu' kožu - rekla je ova atraktivna baka za The Sun, pa ju je počela ukrašavati tetovažama s motivima cvijeća i leptira. Nekoliko godina kasnije Tristan je na body art potrošila cijelu svoju ušteđevinu, između 225.000 i 260.000 kuna (oko 30.000 - 35.000 eura).

Jednom kad je počela na sebe stavljati slike, ispričala je, stalno je htjela dodati neku novu i drugačiju.

Božićna čarolija u Samoboru: Novi trendovi u svjetlosnim dekoracijama

1/4

- Kad bi mi netko rekao da je 'šteta' što si to radim i da se tetovaže ne mogu izbrisati, samo bih pomislila da se jednom živi! - kaže 55-godišnja baka i manekenka koja - kad se pogleda u ogledalo vidi, kaže - prekrasnu livadu!

Svoje tetovaže Tristan ponosno objavljuje i na svom Instagram profilu @tattoo_butterfly_flower gdje ima čak 160.000 pratitelja, a 'aktivna' baka otvoren profil ima i na OnlyFansu - gdje, kako kaže, može pokazati i svoju promiskuitetniju stranu...

Na obje je platforme slijede na tisuće obožavatelja koji svakodnevno komentiraju njene nove objave, pišući joj uglavnom da 'odlično izgleda za svoje godine, te da bi se 'mnogo mlađe žene pred njom trebale sakriti'.

Otpalom kosom vraća u život uvenule biljke! Pogledajte kako

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije