Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financijska odšteta za psihičko mučenje

Baka bivše djevojke Ronnieja Wooda tvrdi da je on čudovište

ronnie wood
pixsell
12.12.2009.
u 16:36

Baka Ludmila tvrdi kako je rock zvijezda uništio život njenoj unuci u 18 mjeseci koliko su bili zajedno, Ronnieja je nazvala i alkoholičarem i čudovištem

Baka bivše djevojke Ronnieja Wooda (62) uvjerena je da bi gitarist Rolling Stonesa njenoj unuci Ekaterini Ivanovoj (20) trebao platiti gadnu odštetu jer joj je život pretvorio u pakao. Naime, baka Ludmila Ivanova (76) uvjerena je da je Ronnie tijekom 18 mjeseci turbulentne veze njenu unuku psihički zlostavljao.

– Taj čovjek je čudovište.Možda je Ekaterina bila s njim zbog novca, ali ni to nije razlog da te takav alkoholičar muči. Osim toga sumnjam da mu uopće išta funkcionira ispod pojasa – ljuta je baka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije